Προτεινόμενη διαδρομή
Λίβερπουλ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπέλφαστ με πλοίο, αεροπορικά
Μπέλφαστ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λίβερπουλ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μάντσεστερ
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπέλφαστ
Μπέλφαστ
Δείτε τιμές
Λίβερπουλ
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Δουβλίνο
Δουβλίνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Μπέλφαστ
Μπέλφαστ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λίβερπουλ στο Μπέλφαστ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λίβερπουλ από το Μπέλφαστ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λίβερπουλ στο Μπέλφαστ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λίβερπουλ και Μπέλφαστ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (East Midlands Trains, First TransPennine Express, Northern Rail, FlixBus ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λίβερπουλ και Μπέλφαστ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λίβερπουλ - Μπέλφαστ.

Για το ταξίδι σας από το Λίβερπουλ στο Μπέλφαστ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λίβερπουλ προς Μπέλφαστ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λίβερπουλ στο Μπέλφαστ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λίβερπουλ Μπέλφαστ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λίβερπουλ - Μπέλφαστ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λίβερπουλ Μπέλφαστ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λίβερπουλ με το Μπέλφαστ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπέλφαστ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Λίβερπουλ Μπέλφαστ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Λίβερπουλ και Μπέλφαστ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπέλφαστ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Λίβερπουλ είτε στο Μπέλφαστ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λίβερπουλ στο Μπέλφαστ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λίβερπουλ Μπέλφαστ

Πόλη αναχώρησης
Λίβερπουλ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Μπέλφαστ
Ηνωμένο Βασίλειο
Βόρεια Ιρλανδία
Απόσταση
234 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με πλοίο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Λίβερπουλ Μπέλφαστ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέλφαστ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λίβερπουλ στο Μπέλφαστ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λίβερπουλ στο Μπέλφαστ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λίβερπουλ και Μπέλφαστ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η East Midlands Trains, First TransPennine Express, Northern Rail, FlixBus ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λίβερπουλ και Μπέλφαστ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λίβερπουλ και Μπέλφαστ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λίβερπουλ στο Μπέλφαστ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Λίβερπουλ και Μπέλφαστ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λίβερπουλ-Μπέλφαστ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λίβερπουλ προς το Μπέλφαστ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λίβερπουλ και Μπέλφαστ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 234 km μεταξύ Λίβερπουλ και Μπέλφαστ.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Λίβερπουλ προς το Μπέλφαστ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λίβερπουλ στο Μπέλφαστ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Λίβερπουλ προς το Μπέλφαστ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μπέλφαστ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Λίβερπουλ-Μπέλφαστ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Λίβερπουλ στο Μπέλφαστ;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Λίβερπουλ προς το Μπέλφαστ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λίβερπουλ; Πού θα φτάσω στο Μπέλφαστ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λίβερπουλ

Liverpool
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λίβερπουλ

Liverpool Lime Street
Χάρτης
Liverpool South Parkway
Χάρτης
Broad Green
Χάρτης
Edge Hill
Χάρτης
Halewood
Χάρτης
Hunts Cross
Χάρτης
Kirkby
Χάρτης
Mossley Hill
Χάρτης
Roby
Χάρτης
Wavertree Technology Park
Χάρτης
West Allerton
Χάρτης
None
None

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λίβερπουλ

Liverpool John Lennon
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπέλφαστ

Belfast (Europa Bus Centre)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπέλφαστ

Belfast Central
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπέλφαστ

Belfast International
Χάρτης
Belfast City
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λίβερπουλ Μπέλφαστ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέλφαστ

Λεωφορείο Λίβερπουλ Μπέλφαστ

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λίβερπουλ-Μπέλφαστ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λίβερπουλ προς Μπέλφαστ στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Λίβερπουλ και Μπέλφαστ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπέλφαστ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία Λίβερπουλ-Μπέλφαστ είναι γενικά εξοπλισμένα με κλιματισμό για να διατηρούν τους επιβάτες άνετους, ειδικά το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές.

Εταιρείες λεωφορείων Λίβερπουλ Μπέλφαστ

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Bus Eireann
Bus Eireann
AirCoach
AirCoach
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λίβερπουλ Μπέλφαστ

Τρένα Λίβερπουλ Μπέλφαστ

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Λίβερπουλ προς το Μπέλφαστ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Λίβερπουλ προς το Μπέλφαστ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Λίβερπουλ και Μπέλφαστ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Λίβερπουλ προς Μπέλφαστ

East Midlands Trains
East Midlands Trains
First TransPennine Express
First TransPennine Express
Northern Rail
Northern Rail
Iarnród Éireann
Iarnród Éireann
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λίβερπουλ Μπέλφαστ

Πτήσεις Λίβερπουλ Μπέλφαστ

Αεροπορικές εταιρείες Λίβερπουλ Μπέλφαστ

Easyjet
Easyjet
FlyBE
FlyBE
Aer Lingus
Aer Lingus
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Λίβερπουλ Μπέλφαστ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Λίβερπουλ Μπέλφαστ

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Λίβερπουλ στο Μπέλφαστ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Λίβερπουλ προς Μπέλφαστ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Λίβερπουλ και Μπέλφαστ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Λίβερπουλ Μπέλφαστ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Λίβερπουλ Μπέλφαστ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης