Προτεινόμενη διαδρομή
Μπέλφαστ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ληντς με αεροπορικά
Ληντς
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπέλφαστ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μάντσεστερ
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ληντς
Ληντς
Δείτε τιμές
Μπέλφαστ
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Λίβερπουλ
Λίβερπουλ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ληντς
Ληντς
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπέλφαστ στο Ληντς;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπέλφαστ από το Ληντς και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπέλφαστ στο Ληντς, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέλφαστ και Ληντς, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (First TransPennine Express, Northern Rail, National Express, MegaBus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέλφαστ και Ληντς, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπέλφαστ - Ληντς.

Για το ταξίδι σας από το Μπέλφαστ στο Ληντς, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Μπέλφαστ Ληντς με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Μπέλφαστ και Ληντς είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Μπέλφαστ προς Ληντς

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπέλφαστ στο Ληντς, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπέλφαστ Ληντς με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπέλφαστ - Ληντς είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπέλφαστ Ληντς

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπέλφαστ με το Ληντς, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ληντς σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μπέλφαστ Ληντς

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μπέλφαστ και Ληντς είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ληντς με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μπέλφαστ είτε στο Ληντς.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπέλφαστ στο Ληντς για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπέλφαστ Ληντς

Πόλη αναχώρησης
Μπέλφαστ
Ηνωμένο Βασίλειο
Βόρεια Ιρλανδία
Πόλη προορισμού
Ληντς
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
299 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέλφαστ Ληντς
Αναζήτηση διαμονής στο Ληντς
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέλφαστ στο Ληντς με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέλφαστ στο Ληντς με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπέλφαστ και Ληντς που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η First TransPennine Express, Northern Rail, National Express, MegaBus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπέλφαστ και Ληντς με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπέλφαστ και Ληντς

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Μπέλφαστ στο Ληντς;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Μπέλφαστ και Ληντς μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπέλφαστ στο Ληντς;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπέλφαστ και Ληντς, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μπέλφαστ προς το Ληντς είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ληντς για να καλύψουν την απόσταση των 299 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπέλφαστ στο Ληντς;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μπέλφαστ και Ληντς προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μπέλφαστ - Ληντς μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπέλφαστ προς το Ληντς;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μπέλφαστ προς το Ληντς, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ληντς πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μπέλφαστ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μπέλφαστ στο Ληντς;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μπέλφαστ προς το Ληντς είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπέλφαστ; Πού θα φτάσω στο Ληντς;

Λιμένες αναχώρησης στο Μπέλφαστ

Belfast Stena Line Ferries
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπέλφαστ

Belfast International
Χάρτης
Belfast City
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ληντς

Leeds (Kirkgate)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ληντς

Leeds
Χάρτης
Bramley (West Yorks)
Χάρτης
Cross Gates
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ληντς

Leeds-Bradford
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέλφαστ Ληντς
Αναζήτηση διαμονής στο Ληντς

Πλοία Μπέλφαστ Ληντς

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Μπέλφαστ προς Ληντς ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέλφαστ και Ληντς. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μπέλφαστ και Ληντς και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ληντς με άλλο μέσο μεταφοράς.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Μπέλφαστ προς το Ληντς, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Μπέλφαστ Ληντς

Stena Line
Stena Line
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μπέλφαστ Ληντς

Λεωφορείο Μπέλφαστ Ληντς

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μπέλφαστ και Ληντς είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μπέλφαστ και Ληντς προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπέλφαστ και Ληντς συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ληντς για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Μπέλφαστ Ληντς

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπέλφαστ Ληντς

Τρένα Μπέλφαστ Ληντς

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μπέλφαστ και Ληντς, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μπέλφαστ στο Ληντς. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μπέλφαστ και Ληντς.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μπέλφαστ προς το Ληντς τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Μπέλφαστ προς Ληντς

First TransPennine Express
First TransPennine Express
Northern Rail
Northern Rail
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπέλφαστ Ληντς

Πτήσεις Μπέλφαστ Ληντς

Αεροπορικές εταιρείες Μπέλφαστ Ληντς

Easyjet
Easyjet
FlyBE
FlyBE
Jet2.com
Jet2.com
Αναζήτηση για πτήσεις Μπέλφαστ Ληντς

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μπέλφαστ Ληντς

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μπέλφαστ και Ληντς. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μπέλφαστ στο Ληντς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μπέλφαστ προς Ληντς, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μπέλφαστ και Ληντς εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μπέλφαστ Ληντς

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μπέλφαστ Ληντς

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης