Προτεινόμενη διαδρομή
Κισινάου
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βενετία με αεροπορικά
Βενετία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κισινάου
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βερόνα
Βερόνα
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Βενετία
Βενετία
Δείτε τιμές
Κισινάου
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βιέννη
Βιέννη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Βενετία
Βενετία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κισινάου στο Βενετία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κισινάου από το Βενετία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κισινάου στο Βενετία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κισινάου και Βενετία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, ÖBB, FlixBus, Blablabus ή Hellö), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κισινάου και Βενετία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κισινάου - Βενετία.

Για το ταξίδι σας από το Κισινάου στο Βενετία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κισινάου προς Βενετία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κισινάου στο Βενετία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κισινάου Βενετία με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κισινάου - Βενετία είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κισινάου Βενετία

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κισινάου με το Βενετία, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βενετία σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κισινάου στο Βενετία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κισινάου Βενετία

Πόλη αναχώρησης
Κισινάου
Μολδαβία
Πόλη προορισμού
Βενετία
Ιταλία
Βένετο
Απόσταση
1280 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Κισινάου Βενετία
Αναζήτηση διαμονής στο Βενετία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κισινάου στο Βενετία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κισινάου στο Βενετία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κισινάου και Βενετία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, ÖBB, FlixBus, Blablabus ή Hellö, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κισινάου και Βενετία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κισινάου και Βενετία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κισινάου προς το Βενετία;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κισινάου και Βενετία είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1280 km μεταξύ Κισινάου και Βενετία.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κισινάου Βενετία έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κισινάου στο Βενετία;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κισινάου και Βενετία είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Κισινάου-Βενετία μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κισινάου στο Βενετία;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Κισινάου ή του Βενετία βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κισινάου-Βενετία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κισινάου; Πού θα φτάσω στο Βενετία;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κισινάου

Chisinau
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βενετία

Venice (Airport VCE)
Χάρτης
Mestre (Train station)
Χάρτης
Venice (Tronchetto)
Χάρτης
Venezia Tronchetto Stazione
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βενετία

Venezia Mestre
Χάρτης
Venezia Santa Lucia
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βενετία

Marco Polo
Χάρτης
Treviso
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κισινάου Βενετία
Αναζήτηση διαμονής στο Βενετία

Λεωφορείο Κισινάου Βενετία

Τα λεωφορεία μεταξύ Κισινάου και Βενετία προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κισινάου-Βενετία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κισινάου προς Βενετία στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Κισινάου-Βενετία συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Κισινάου Βενετία

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κισινάου Βενετία

Τρένα Κισινάου Βενετία

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κισινάου προς το Βενετία τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Κισινάου προς το Βενετία μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Κισινάου και Βενετία είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Κισινάου προς Βενετία

Trenitalia
Trenitalia
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κισινάου Βενετία

Πτήσεις Κισινάου Βενετία

Αεροπορικές εταιρείες Κισινάου Βενετία

Easyjet
Easyjet
Moldavian Airlines
Moldavian Airlines
Air Moldova
Air Moldova
FlyOne
FlyOne
Wizzair
Wizzair
Meridiana
Meridiana
Volotea
Volotea
Carpatair
Carpatair
Αναζήτηση για πτήσεις Κισινάου Βενετία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης