Προτεινόμενη διαδρομή
Κισινάου
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κατάνια με αεροπορικά
Κατάνια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κισινάου
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Κατάνια
Κατάνια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κισινάου στο Κατάνια;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κισινάου από το Κατάνια και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κισινάου στο Κατάνια, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κισινάου και Κατάνια, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Turkish Airlines, Alitalia ή Blue Panorama Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κισινάου και Κατάνια, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κισινάου - Κατάνια.

Για το ταξίδι σας από το Κισινάου στο Κατάνια, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κισινάου προς Κατάνια

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κισινάου στο Κατάνια, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κισινάου Κατάνια με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κισινάου - Κατάνια είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κισινάου Κατάνια

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κισινάου με το Κατάνια, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κατάνια σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κισινάου στο Κατάνια για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κισινάου Κατάνια

Πόλη αναχώρησης
Κισινάου
Μολδαβία
Πόλη προορισμού
Κατάνια
Ιταλία
Σικελία
Απόσταση
1545 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κισινάου Κατάνια
Αναζήτηση διαμονής στο Κατάνια
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κισινάου στο Κατάνια με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κισινάου στο Κατάνια με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κισινάου και Κατάνια που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Turkish Airlines, Alitalia ή Blue Panorama Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κισινάου και Κατάνια με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κισινάου και Κατάνια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κισινάου στο Κατάνια;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κισινάου προς το Κατάνια είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κατάνια (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κισινάου και Κατάνια, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κισινάου προς το Κατάνια είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κατάνια για να καλύψουν την απόσταση των 1545 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Κισινάου-Κατάνια μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κισινάου στο Κατάνια;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Κισινάου ή του Κατάνια βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κισινάου και Κατάνια προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κισινάου - Κατάνια μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κισινάου-Κατάνια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κισινάου προς το Κατάνια;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κισινάου προς το Κατάνια, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κισινάου και Κατάνια είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1545 km μεταξύ Κισινάου και Κατάνια.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κισινάου προς το Κατάνια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Κατάνια πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κισινάου νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κισινάου; Πού θα φτάσω στο Κατάνια;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κισινάου

Chisinau
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κατάνια

Catania (Via D'Amico)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κατάνια

Catania Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κατάνια

Fontanarossa
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κισινάου Κατάνια
Αναζήτηση διαμονής στο Κατάνια

Λεωφορείο Κισινάου Κατάνια

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Κισινάου-Κατάνια. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κισινάου και Κατάνια προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κισινάου-Κατάνια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κισινάου προς Κατάνια στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κισινάου και Κατάνια συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Κατάνια για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Κισινάου Κατάνια

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κισινάου Κατάνια

Τρένα Κισινάου Κατάνια

Τα τρένα μεταξύ Κισινάου και Κατάνια είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κισινάου στο Κατάνια. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κισινάου και Κατάνια.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κισινάου προς το Κατάνια τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κισινάου στο Κατάνια εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Κατάνια είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Κισινάου προς Κατάνια

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κισινάου Κατάνια

Πτήσεις Κισινάου Κατάνια

Αεροπορικές εταιρείες Κισινάου Κατάνια

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Wizzair
Wizzair
Air Moldova
Air Moldova
Atlasjet
Atlasjet
Moldavian Airlines
Moldavian Airlines
Tarom
Tarom
Αναζήτηση για πτήσεις Κισινάου Κατάνια

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης