Προτεινόμενη διαδρομή
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μαδρίτη με αεροπορικά
Μαδρίτη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Δείτε τιμές
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε με πλοίο για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ελσίνκι στο Μαδρίτη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ελσίνκι από το Μαδρίτη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ελσίνκι στο Μαδρίτη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ελσίνκι και Μαδρίτη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, SNCF, Blablabus, FlixBus ή ALSA), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ελσίνκι και Μαδρίτη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ελσίνκι - Μαδρίτη.

Για το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Μαδρίτη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ελσίνκι Μαδρίτη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ελσίνκι και Μαδρίτη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ελσίνκι προς Μαδρίτη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ελσίνκι στο Μαδρίτη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ελσίνκι Μαδρίτη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ελσίνκι - Μαδρίτη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ελσίνκι Μαδρίτη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ελσίνκι με το Μαδρίτη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μαδρίτη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ελσίνκι στο Μαδρίτη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ελσίνκι Μαδρίτη

Πόλη αναχώρησης
Ελσίνκι
Φινλανδία
Πόλη προορισμού
Μαδρίτη
Ισπανία
Απόσταση
2948 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ελσίνκι Μαδρίτη
Αναζήτηση διαμονής στο Μαδρίτη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Μαδρίτη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Μαδρίτη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ελσίνκι και Μαδρίτη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, SNCF, Blablabus, FlixBus ή ALSA, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ελσίνκι και Μαδρίτη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ελσίνκι και Μαδρίτη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ελσίνκι στο Μαδρίτη;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ελσίνκι προς το Μαδρίτη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ελσίνκι-Μαδρίτη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ελσίνκι στο Μαδρίτη;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ελσίνκι και Μαδρίτη αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Ελσίνκι και Μαδρίτη μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Μαδρίτη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ελσίνκι στο Μαδρίτη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ελσίνκι και Μαδρίτη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ελσίνκι-Μαδρίτη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ελσίνκι προς το Μαδρίτη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ελσίνκι και Μαδρίτη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2948 km μεταξύ Ελσίνκι και Μαδρίτη.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Μαδρίτη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ελσίνκι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ελσίνκι; Πού θα φτάσω στο Μαδρίτη;

Λιμένες αναχώρησης στο Ελσίνκι

Helsinki Hansa Terminal
Χάρτης
Helsinki Katajanokan Terminal
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ελσίνκι

Helsinki-Vantaa
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μαδρίτη

Madrid Sur
Χάρτης
Madrid America
Χάρτης
Madrid - Barajas Airport T4
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μαδρίτη

Madrid-Chamartin
Χάρτης
Madrid-Puerta De Atocha
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μαδρίτη

Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ελσίνκι Μαδρίτη
Αναζήτηση διαμονής στο Μαδρίτη

Πλοία Ελσίνκι Μαδρίτη

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ελσίνκι και Μαδρίτη, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Ελσίνκι προς το Μαδρίτη, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Ελσίνκι και Μαδρίτη και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ελσίνκι και Μαδρίτη. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ελσίνκι και Μαδρίτη και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Μαδρίτη με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Ελσίνκι Μαδρίτη

Tallink
Tallink
St. Peter Line
St. Peter Line
Silja Line
Silja Line
Viking Line
Viking Line
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ελσίνκι Μαδρίτη

Λεωφορείο Ελσίνκι Μαδρίτη

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ελσίνκι και Μαδρίτη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μαδρίτη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ελσίνκι από Μαδρίτη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μαδρίτη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ελσίνκι και Μαδρίτη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Ελσίνκι Μαδρίτη

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ελσίνκι Μαδρίτη

Τρένα Ελσίνκι Μαδρίτη

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ελσίνκι στο Μαδρίτη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μαδρίτη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ελσίνκι προς το Μαδρίτη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ελσίνκι προς το Μαδρίτη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Ελσίνκι προς Μαδρίτη

Renfe
Renfe
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ελσίνκι Μαδρίτη

Πτήσεις Ελσίνκι Μαδρίτη

Αεροπορικές εταιρείες Ελσίνκι Μαδρίτη

Air Europa
Air Europa
Iberia
Iberia
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
TACV
TACV
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Blue1
Blue1
Air Berlin
Air Berlin
Czech Airlines
Czech Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
British Airways
British Airways
NextJet
NextJet
Germanwings
Germanwings
Wizzair
Wizzair
Ryanair
Ryanair
Easyjet
Easyjet
Air France
Air France
Αναζήτηση για πτήσεις Ελσίνκι Μαδρίτη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης