Προτεινόμενη διαδρομή
Γένοβα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σαλέρνο με Carpooling, λεωφορείο, τρένο
Σαλέρνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γένοβα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Νάπολη
Νάπολη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Σαλέρνο
Σαλέρνο
Δείτε τιμές
Γένοβα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Σαλέρνο
Σαλέρνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γένοβα στο Σαλέρνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γένοβα από το Σαλέρνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γένοβα στο Σαλέρνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γένοβα και Σαλέρνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Italo (NTV), FlixBus, Blablabus ή Meridiana), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γένοβα και Σαλέρνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γένοβα - Σαλέρνο.

Για το ταξίδι σας από το Γένοβα στο Σαλέρνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Γένοβα προς Σαλέρνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γένοβα στο Σαλέρνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γένοβα Σαλέρνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γένοβα - Σαλέρνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Γένοβα Σαλέρνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γένοβα με το Σαλέρνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σαλέρνο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Γένοβα Σαλέρνο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Γένοβα και Σαλέρνο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Σαλέρνο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Γένοβα είτε στο Σαλέρνο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γένοβα στο Σαλέρνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γένοβα Σαλέρνο

Πόλη αναχώρησης
Γένοβα
Ιταλία
Λιγουρία
Πόλη προορισμού
Σαλέρνο
Ιταλία
Campania
Απόσταση
632 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, λεωφορείο και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Γένοβα Σαλέρνο
Αναζήτηση διαμονής στο Σαλέρνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γένοβα στο Σαλέρνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γένοβα στο Σαλέρνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γένοβα και Σαλέρνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Italo (NTV), FlixBus, Blablabus ή Meridiana, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γένοβα και Σαλέρνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γένοβα και Σαλέρνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γένοβα στο Σαλέρνο;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Γένοβα και Σαλέρνο προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Γένοβα-Σαλέρνο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γένοβα-Σαλέρνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Γένοβα - Σαλέρνο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Γένοβα στο Σαλέρνο;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Γένοβα προς το Σαλέρνο είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Γένοβα προς το Σαλέρνο.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Γένοβα στο Σαλέρνο.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γένοβα προς το Σαλέρνο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Γένοβα και Σαλέρνο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 632 km μεταξύ Γένοβα και Σαλέρνο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Γένοβα προς το Σαλέρνο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Γένοβα προς το Σαλέρνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Γένοβα Σαλέρνο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γένοβα στο Σαλέρνο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Γένοβα προς το Σαλέρνο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Σαλέρνο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Γένοβα και Σαλέρνο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Γένοβα-Σαλέρνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Γένοβα προς το Σαλέρνο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Σαλέρνο για να καλύψουν την απόσταση των 632 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γένοβα; Πού θα φτάσω στο Σαλέρνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γένοβα

Genova Principe Fanti D'italia
Χάρτης
Genoa (P. d. Vittoria)
Χάρτης
Genoa Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Γένοβα

Genova Brignole
Χάρτης
Genova Piazza Principe + Genova sotterranea
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Γένοβα

Cristoforo Colombo
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Σαλέρνο

Salerno - Piazza della Concordia
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Σαλέρνο

Salerno
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γένοβα Σαλέρνο
Αναζήτηση διαμονής στο Σαλέρνο

Λεωφορείο Γένοβα Σαλέρνο

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Γένοβα-Σαλέρνο συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Γένοβα και Σαλέρνο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Γένοβα-Σαλέρνο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Γένοβα και Σαλέρνο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Σαλέρνο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Γένοβα Σαλέρνο

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γένοβα Σαλέρνο

Τρένα Γένοβα Σαλέρνο

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Γένοβα προς το Σαλέρνο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Γένοβα προς το Σαλέρνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Γένοβα και Σαλέρνο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Γένοβα προς το Σαλέρνο, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Γένοβα προς Σαλέρνο

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γένοβα Σαλέρνο

Πτήσεις Γένοβα Σαλέρνο

Αεροπορικές εταιρείες Γένοβα Σαλέρνο

Meridiana
Meridiana
Volotea
Volotea
Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Γένοβα Σαλέρνο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Γένοβα Σαλέρνο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Γένοβα και Σαλέρνο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Γένοβα Σαλέρνο για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γένοβα και Σαλέρνο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Γένοβα Σαλέρνο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Γένοβα Σαλέρνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης