Προτεινόμενη διαδρομή
Όσλο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αλικάντε με αεροπορικά
Αλικάντε
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Όσλο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Αλικάντε
Αλικάντε
Δείτε τιμές
Όσλο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Αλικάντε
Αλικάντε
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Όσλο στο Αλικάντε;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Όσλο από το Αλικάντε και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Όσλο στο Αλικάντε, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Όσλο και Αλικάντε, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, Blablabus, FlixBus, ALSA ή Vueling Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Όσλο και Αλικάντε, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Όσλο - Αλικάντε.

Για το ταξίδι σας από το Όσλο στο Αλικάντε, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Όσλο προς Αλικάντε

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Όσλο στο Αλικάντε, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Όσλο Αλικάντε με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Όσλο - Αλικάντε είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Όσλο Αλικάντε

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Όσλο με το Αλικάντε, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Αλικάντε σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Όσλο στο Αλικάντε για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Όσλο Αλικάντε

Πόλη αναχώρησης
Όσλο
Νορβηγία
Πόλη προορισμού
Αλικάντε
Ισπανία
Κοινότητας της Βαλένθια
Απόσταση
2525 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Όσλο Αλικάντε
Αναζήτηση διαμονής στο Αλικάντε
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Όσλο στο Αλικάντε με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Όσλο στο Αλικάντε με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Όσλο και Αλικάντε που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, Blablabus, FlixBus, ALSA ή Vueling Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Όσλο και Αλικάντε με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Όσλο και Αλικάντε

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Όσλο στο Αλικάντε;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Όσλο-Αλικάντε θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Όσλο - Αλικάντε μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Όσλο στο Αλικάντε;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Όσλο και Αλικάντε, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Όσλο προς το Αλικάντε είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Αλικάντε για να καλύψουν την απόσταση των 2525 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Όσλο προς το Αλικάντε;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Όσλο προς το Αλικάντε, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Αλικάντε πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Όσλο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Όσλο; Πού θα φτάσω στο Αλικάντε;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Όσλο

Oslo
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Όσλο

Oslo Gardermoen
Χάρτης
Sandefjord
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Αλικάντε

Alicante
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Αλικάντε

Alacant-Terminal
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Αλικάντε

Alicante-Elche
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Όσλο Αλικάντε
Αναζήτηση διαμονής στο Αλικάντε

Λεωφορείο Όσλο Αλικάντε

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Όσλο και Αλικάντε είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Όσλο και Αλικάντε συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Αλικάντε για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Όσλο και Αλικάντε προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Όσλο Αλικάντε

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Όσλο Αλικάντε

Τρένα Όσλο Αλικάντε

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Όσλο και Αλικάντε, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Όσλο στο Αλικάντε εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Αλικάντε είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Όσλο στο Αλικάντε. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Όσλο και Αλικάντε.

Εταιρείες τρένων από Όσλο προς Αλικάντε

Renfe
Renfe
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Όσλο Αλικάντε

Πτήσεις Όσλο Αλικάντε

Αεροπορικές εταιρείες Όσλο Αλικάντε

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
British Airways
British Airways
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Thomson Airways
Thomson Airways
Easyjet
Easyjet
Brussels Airlines
Brussels Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Air France
Air France
Air Europa
Air Europa
Αναζήτηση για πτήσεις Όσλο Αλικάντε

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης