Προτεινόμενη διαδρομή
Αλικάντε
Ταξιδέψτε απευθείας στο Όσλο με αεροπορικά
Όσλο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αλικάντε
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Όσλο
Όσλο
Δείτε τιμές
Αλικάντε
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, πλοίο για Όσλο
Όσλο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αλικάντε στο Όσλο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αλικάντε από το Όσλο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αλικάντε στο Όσλο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αλικάντε και Όσλο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, Blablabus, FlixBus, ALSA ή Norwegian Air Shuttle), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αλικάντε και Όσλο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αλικάντε - Όσλο.

Για το ταξίδι σας από το Αλικάντε στο Όσλο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Αλικάντε Όσλο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Αλικάντε και Όσλο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Αλικάντε προς Όσλο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αλικάντε στο Όσλο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αλικάντε Όσλο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Αλικάντε - Όσλο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Αλικάντε Όσλο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Αλικάντε με το Όσλο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Όσλο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αλικάντε στο Όσλο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αλικάντε Όσλο

Πόλη αναχώρησης
Αλικάντε
Ισπανία
Κοινότητας της Βαλένθια
Πόλη προορισμού
Όσλο
Νορβηγία
Απόσταση
2525 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Αλικάντε Όσλο
Αναζήτηση διαμονής στο Όσλο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αλικάντε στο Όσλο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αλικάντε στο Όσλο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αλικάντε και Όσλο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, Blablabus, FlixBus, ALSA ή Norwegian Air Shuttle, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αλικάντε και Όσλο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αλικάντε και Όσλο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Αλικάντε προς το Όσλο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Αλικάντε προς το Όσλο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Όσλο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Αλικάντε νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αλικάντε στο Όσλο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Αλικάντε και Όσλο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Αλικάντε προς το Όσλο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Όσλο για να καλύψουν την απόσταση των 2525 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Αλικάντε στο Όσλο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Αλικάντε-Όσλο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Αλικάντε - Όσλο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Αλικάντε στο Όσλο;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Αλικάντε και Όσλο προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Αλικάντε και Όσλο δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αλικάντε; Πού θα φτάσω στο Όσλο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Αλικάντε

Alicante
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Αλικάντε

Alacant-Terminal
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Αλικάντε

Alicante-Elche
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Όσλο

Stena Line/DFDS Seaways Terminalen Oslo
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Όσλο

Oslo
Χάρτης
Oslo bstn Galleriet
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Όσλο

Oslo Gardermoen
Χάρτης
Sandefjord
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αλικάντε Όσλο
Αναζήτηση διαμονής στο Όσλο

Πλοία Αλικάντε Όσλο

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Αλικάντε για το Όσλο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αλικάντε - Όσλο στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Αλικάντε και Όσλο. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Αλικάντε και Όσλο, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Αλικάντε Όσλο

DFDS Seaways
DFDS Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αλικάντε Όσλο

Λεωφορείο Αλικάντε Όσλο

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Αλικάντε και Όσλο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Αλικάντε και Όσλο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Όσλο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Αλικάντε και Όσλο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Αλικάντε Όσλο

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αλικάντε Όσλο

Τρένα Αλικάντε Όσλο

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Αλικάντε και Όσλο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Αλικάντε στο Όσλο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Όσλο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Αλικάντε στο Όσλο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Αλικάντε και Όσλο.

Εταιρείες τρένων από Αλικάντε προς Όσλο

Renfe
Renfe
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Αλικάντε Όσλο

Πτήσεις Αλικάντε Όσλο

Αεροπορικές εταιρείες Αλικάντε Όσλο

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Vueling Airlines
Vueling Airlines
KLM
KLM
Transavia.com
Transavia.com
British Airways
British Airways
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Ryanair
Ryanair
Thomson Airways
Thomson Airways
Easyjet
Easyjet
Air Europa
Air Europa
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Pakistan International Airlines
Pakistan International Airlines
Wideroe
Wideroe
Cimber Air
Cimber Air
Air France
Air France
Αναζήτηση για πτήσεις Αλικάντε Όσλο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης