Προτεινόμενη διαδρομή
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ταλίν με λεωφορείο, αεροπορικά
Ταλίν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ελσίνκι
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε με πλοίο, λεωφορείο για Ταλίν
Ταλίν
Δείτε τιμές
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο για Ταλίν
Ταλίν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Φρανκφούρτη στο Ταλίν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Φρανκφούρτη από το Ταλίν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Φρανκφούρτη στο Ταλίν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Φρανκφούρτη και Ταλίν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, FlixTrain, FlixBus, ADAC PostBus ή Finnair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Φρανκφούρτη και Ταλίν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Φρανκφούρτη - Ταλίν.

Για το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Ταλίν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Φρανκφούρτη Ταλίν με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Φρανκφούρτη και Ταλίν είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Φρανκφούρτη προς Ταλίν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Φρανκφούρτη στο Ταλίν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Φρανκφούρτη Ταλίν με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Φρανκφούρτη - Ταλίν είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Φρανκφούρτη Ταλίν

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Φρανκφούρτη με το Ταλίν, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ταλίν σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Φρανκφούρτη στο Ταλίν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Φρανκφούρτη Ταλίν

Πόλη αναχώρησης
Φρανκφούρτη
Γερμανία
Έσση
Πόλη προορισμού
Ταλίν
Εσθονία
Απόσταση
1455 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Φρανκφούρτη Ταλίν
Αναζήτηση διαμονής στο Ταλίν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Ταλίν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Ταλίν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Φρανκφούρτη και Ταλίν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, FlixTrain, FlixBus, ADAC PostBus ή Finnair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Φρανκφούρτη και Ταλίν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Φρανκφούρτη και Ταλίν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Φρανκφούρτη στο Ταλίν;
Άνεση Το πλοίο Φρανκφούρτη-Ταλίν προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ταλίν από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Φρανκφούρτη και Ταλίν μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ταλίν.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Φρανκφούρτη στο Ταλίν;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Φρανκφούρτη και Ταλίν είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Φρανκφούρτη-Ταλίν μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Φρανκφούρτη στο Ταλίν;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Φρανκφούρτη ή του Ταλίν βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Φρανκφούρτη-Ταλίν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Φρανκφούρτη προς το Ταλίν;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Φρανκφούρτη και Ταλίν είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1455 km μεταξύ Φρανκφούρτη και Ταλίν.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Φρανκφούρτη Ταλίν έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Φρανκφούρτη; Πού θα φτάσω στο Ταλίν;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Φρανκφούρτη

Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Frankfurt central station
Χάρτης
Frankfurt Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt (Main) Hbf
Χάρτης
Frankfurt (Main) Süd
Χάρτης
Frankfurt (Main) West
Χάρτης
Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt International
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ταλίν

Tallinn Terminal A
Χάρτης
Tallinn Terminal D
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ταλίν

Tallinn
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ταλίν

Ulemiste
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Φρανκφούρτη Ταλίν
Αναζήτηση διαμονής στο Ταλίν

Πλοία Φρανκφούρτη Ταλίν

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Φρανκφούρτη για το Ταλίν μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Φρανκφούρτη - Ταλίν στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Φρανκφούρτη και Ταλίν. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Φρανκφούρτη και Ταλίν και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ταλίν με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Φρανκφούρτη και Ταλίν, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Φρανκφούρτη Ταλίν

Eckerö Line
Eckerö Line
St. Peter Line
St. Peter Line
Viking Line
Viking Line
Tallink
Tallink
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Φρανκφούρτη Ταλίν

Λεωφορείο Φρανκφούρτη Ταλίν

Τα λεωφορεία μεταξύ Φρανκφούρτη και Ταλίν προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Φρανκφούρτη-Ταλίν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Φρανκφούρτη προς Ταλίν στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Φρανκφούρτη-Ταλίν, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Φρανκφούρτη Ταλίν

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Φρανκφούρτη Ταλίν

Τρένα Φρανκφούρτη Ταλίν

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Φρανκφούρτη στο Ταλίν. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Φρανκφούρτη και Ταλίν.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Φρανκφούρτη προς το Ταλίν μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Φρανκφούρτη προς το Ταλίν τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Φρανκφούρτη προς Ταλίν

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Φρανκφούρτη Ταλίν

Πτήσεις Φρανκφούρτη Ταλίν

Αεροπορικές εταιρείες Φρανκφούρτη Ταλίν

Finnair
Finnair
Air Baltic
Air Baltic
Lufthansa
Lufthansa
Air Berlin
Air Berlin
Hainan Airlines
Hainan Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Φρανκφούρτη Ταλίν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης