Προτεινόμενη διαδρομή
Ταλίν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Φρανκφούρτη με αεροπορικά, λεωφορείο
Φρανκφούρτη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ταλίν
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Δείτε τιμές
Ταλίν
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Πράγα
Πράγα
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ταλίν στο Φρανκφούρτη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ταλίν από το Φρανκφούρτη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ταλίν στο Φρανκφούρτη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ταλίν και Φρανκφούρτη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, FlixTrain, FlixBus, ADAC PostBus ή Czech Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ταλίν και Φρανκφούρτη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ταλίν - Φρανκφούρτη.

Για το ταξίδι σας από το Ταλίν στο Φρανκφούρτη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ταλίν προς Φρανκφούρτη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ταλίν στο Φρανκφούρτη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ταλίν Φρανκφούρτη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ταλίν - Φρανκφούρτη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ταλίν Φρανκφούρτη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ταλίν με το Φρανκφούρτη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Φρανκφούρτη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ταλίν στο Φρανκφούρτη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ταλίν Φρανκφούρτη

Πόλη αναχώρησης
Ταλίν
Εσθονία
Πόλη προορισμού
Φρανκφούρτη
Γερμανία
Έσση
Απόσταση
1455 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Ταλίν Φρανκφούρτη
Αναζήτηση διαμονής στο Φρανκφούρτη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ταλίν στο Φρανκφούρτη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ταλίν στο Φρανκφούρτη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ταλίν και Φρανκφούρτη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, FlixTrain, FlixBus, ADAC PostBus ή Czech Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ταλίν και Φρανκφούρτη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ταλίν και Φρανκφούρτη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ταλίν προς το Φρανκφούρτη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ταλίν και Φρανκφούρτη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1455 km μεταξύ Ταλίν και Φρανκφούρτη.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ταλίν Φρανκφούρτη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ταλίν στο Φρανκφούρτη;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ταλίν ή του Φρανκφούρτη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ταλίν-Φρανκφούρτη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ταλίν στο Φρανκφούρτη;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ταλίν και Φρανκφούρτη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Ταλίν-Φρανκφούρτη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ταλίν; Πού θα φτάσω στο Φρανκφούρτη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ταλίν

Tallinn
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ταλίν

Ulemiste
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt central station
Χάρτης
Frankfurt Airport
Χάρτης
Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Φρανκφούρτη

Frankfurt (Main) Süd
Χάρτης
Frankfurt (Main) Hbf
Χάρτης
Frankfurt (Main) West
Χάρτης
Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ταλίν Φρανκφούρτη
Αναζήτηση διαμονής στο Φρανκφούρτη

Λεωφορείο Ταλίν Φρανκφούρτη

Τα λεωφορεία μεταξύ Ταλίν και Φρανκφούρτη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ταλίν-Φρανκφούρτη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ταλίν προς Φρανκφούρτη στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ταλίν-Φρανκφούρτη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Ταλίν Φρανκφούρτη

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ταλίν Φρανκφούρτη

Τρένα Ταλίν Φρανκφούρτη

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ταλίν στο Φρανκφούρτη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ταλίν και Φρανκφούρτη.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ταλίν προς το Φρανκφούρτη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ταλίν προς το Φρανκφούρτη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Ταλίν προς Φρανκφούρτη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ταλίν Φρανκφούρτη

Πτήσεις Ταλίν Φρανκφούρτη

Αεροπορικές εταιρείες Ταλίν Φρανκφούρτη

Czech Airlines
Czech Airlines
Air Baltic
Air Baltic
Lufthansa
Lufthansa
Air Berlin
Air Berlin
Αναζήτηση για πτήσεις Ταλίν Φρανκφούρτη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης