Προτεινόμενη διαδρομή
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πόρτο Σάντο με αεροπορικά
Πόρτο Σάντο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Funchal
Funchal
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πόρτο Σάντο
Πόρτο Σάντο
Δείτε τιμές
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Λισσαβώνα
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πόρτο Σάντο
Πόρτο Σάντο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Φρανκφούρτη στο Πόρτο Σάντο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Φρανκφούρτη από το Πόρτο Σάντο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Φρανκφούρτη στο Πόρτο Σάντο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο Σάντο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Lufthansa, TAP Portugal, Condor Flugdienst ή Porto Santo Line), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο Σάντο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Φρανκφούρτη - Πόρτο Σάντο.

Για το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Πόρτο Σάντο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Φρανκφούρτη Πόρτο Σάντο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο Σάντο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Φρανκφούρτη προς Πόρτο Σάντο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Φρανκφούρτη στο Πόρτο Σάντο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Φρανκφούρτη Πόρτο Σάντο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Φρανκφούρτη με το Πόρτο Σάντο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πόρτο Σάντο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Φρανκφούρτη στο Πόρτο Σάντο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Φρανκφούρτη Πόρτο Σάντο

Πόλη αναχώρησης
Φρανκφούρτη
Γερμανία
Έσση
Πόλη προορισμού
Πόρτο Σάντο
Πορτογαλία
Μαδέρα
Απόσταση
2790 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Φρανκφούρτη Πόρτο Σάντο
Αναζήτηση διαμονής στο Πόρτο Σάντο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Πόρτο Σάντο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Πόρτο Σάντο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο Σάντο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Lufthansa, TAP Portugal, Condor Flugdienst ή Porto Santo Line, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο Σάντο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο Σάντο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Φρανκφούρτη στο Πόρτο Σάντο;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο Σάντο αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο Σάντο μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Πόρτο Σάντο.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Φρανκφούρτη στο Πόρτο Σάντο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Φρανκφούρτη προς το Πόρτο Σάντο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Πόρτο Σάντο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Φρανκφούρτη προς το Πόρτο Σάντο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Πόρτο Σάντο για να καλύψουν την απόσταση των 2790 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Φρανκφούρτη προς το Πόρτο Σάντο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Φρανκφούρτη προς το Πόρτο Σάντο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Φρανκφούρτη προς το Πόρτο Σάντο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Φρανκφούρτη; Πού θα φτάσω στο Πόρτο Σάντο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Φρανκφούρτη

Frankfurt central station
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt International
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Πόρτο Σάντο

Porto Santo
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Πόρτο Σάντο

Porto Santo
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Φρανκφούρτη Πόρτο Σάντο
Αναζήτηση διαμονής στο Πόρτο Σάντο

Πλοία Φρανκφούρτη Πόρτο Σάντο

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο Σάντο. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο Σάντο και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Πόρτο Σάντο με άλλο μέσο μεταφοράς.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Φρανκφούρτη προς το Πόρτο Σάντο, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Φρανκφούρτη προς το Πόρτο Σάντο, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο Σάντο και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Φρανκφούρτη Πόρτο Σάντο

Porto Santo Line
Porto Santo Line
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Φρανκφούρτη Πόρτο Σάντο

Λεωφορείο Φρανκφούρτη Πόρτο Σάντο

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Φρανκφούρτη-Πόρτο Σάντο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα λεωφορεία μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο Σάντο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο Σάντο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Πόρτο Σάντο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Φρανκφούρτη Πόρτο Σάντο

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Φρανκφούρτη Πόρτο Σάντο

Πτήσεις Φρανκφούρτη Πόρτο Σάντο

Αεροπορικές εταιρείες Φρανκφούρτη Πόρτο Σάντο

Lufthansa
Lufthansa
TAP Portugal
TAP Portugal
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
TUIfly
TUIfly
SATA - Air Acores
SATA - Air Acores
Αναζήτηση για πτήσεις Φρανκφούρτη Πόρτο Σάντο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης