Προτεινόμενη διαδρομή
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πόρτο με αεροπορικά, λεωφορείο
Πόρτο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Λουξεμβούργο
Λουξεμβούργο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πόρτο
Πόρτο
Δείτε τιμές
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με Carpooling, αεροπορικά, λεωφορείο για Πόρτο
Πόρτο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Φρανκφούρτη στο Πόρτο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Φρανκφούρτη από το Πόρτο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Φρανκφούρτη στο Πόρτο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, Russian Railways, Comboios de Portugal CP, ALSA ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Φρανκφούρτη - Πόρτο.

Για το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Πόρτο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Φρανκφούρτη προς Πόρτο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Φρανκφούρτη στο Πόρτο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Φρανκφούρτη Πόρτο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Φρανκφούρτη - Πόρτο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Φρανκφούρτη Πόρτο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Φρανκφούρτη με το Πόρτο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πόρτο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Φρανκφούρτη στο Πόρτο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Φρανκφούρτη Πόρτο

Πόλη αναχώρησης
Φρανκφούρτη
Γερμανία
Έσση
Πόλη προορισμού
Πόρτο
Πορτογαλία
Απόσταση
1667 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Φρανκφούρτη Πόρτο
Αναζήτηση διαμονής στο Πόρτο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Πόρτο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Πόρτο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, Russian Railways, Comboios de Portugal CP, ALSA ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Φρανκφούρτη στο Πόρτο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Φρανκφούρτη προς το Πόρτο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Πόρτο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Φρανκφούρτη-Πόρτο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Φρανκφούρτη προς το Πόρτο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1667 km μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Φρανκφούρτη προς το Πόρτο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Φρανκφούρτη στο Πόρτο;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Φρανκφούρτη-Πόρτο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Φρανκφούρτη; Πού θα φτάσω στο Πόρτο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Φρανκφούρτη

Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Frankfurt am Main, Flughafen
Χάρτης
Frankfurt central station
Χάρτης
Frankfurt Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt (Main) Hbf
Χάρτης
Frankfurt (Main) Süd
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Πόρτο

Porto - Praça de Mouzinho de Albuquerque
Χάρτης
Porto - Aeroporto - Francisco Sá Carneiro Airport
Χάρτης
Garagem Atlântico - R. de Alexandre Herculano
Χάρτης
Porto
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Πόρτο

Porto-Campanhã
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Πόρτο

Porto-Francisco Sá-Carneiro
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Φρανκφούρτη Πόρτο
Αναζήτηση διαμονής στο Πόρτο

Λεωφορείο Φρανκφούρτη Πόρτο

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Πόρτο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Φρανκφούρτη και Πόρτο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Φρανκφούρτη-Πόρτο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Φρανκφούρτη προς Πόρτο στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Φρανκφούρτη Πόρτο

ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Flibco
Flibco
IC Bus
IC Bus
Eurolines
Eurolines
Rede Expressos
Rede Expressos
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Φρανκφούρτη Πόρτο

Τρένα Φρανκφούρτη Πόρτο

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Φρανκφούρτη στο Πόρτο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Πόρτο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Φρανκφούρτη προς το Πόρτο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Φρανκφούρτη προς το Πόρτο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Φρανκφούρτη προς Πόρτο

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Russian Railways
Russian Railways
Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Φρανκφούρτη Πόρτο

Πτήσεις Φρανκφούρτη Πόρτο

Αεροπορικές εταιρείες Φρανκφούρτη Πόρτο

Air Europa
Air Europa
Ryanair
Ryanair
TAP Portugal
TAP Portugal
Luxair
Luxair
Easyjet
Easyjet
Iberia
Iberia
Lufthansa
Lufthansa
LATAM Airlines
LATAM Airlines
Air France
Air France
Air Transat
Air Transat
Aigle Azur
Aigle Azur
Transavia.com France
Transavia.com France
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Φρανκφούρτη Πόρτο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης