Προτεινόμενη διαδρομή
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Γκέτεμποργκ με λεωφορείο, αεροπορικά
Γκέτεμποργκ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Αμβούργο
Αμβούργο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο για Γκέτεμποργκ
Γκέτεμποργκ
Δείτε τιμές
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο για Γκέτεμποργκ
Γκέτεμποργκ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Φρανκφούρτη στο Γκέτεμποργκ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Φρανκφούρτη από το Γκέτεμποργκ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Φρανκφούρτη στο Γκέτεμποργκ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Φρανκφούρτη και Γκέτεμποργκ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, HKX, Eurolines, FlixBus ή ADAC PostBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Φρανκφούρτη και Γκέτεμποργκ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Φρανκφούρτη - Γκέτεμποργκ.

Για το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Γκέτεμποργκ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Φρανκφούρτη προς Γκέτεμποργκ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Φρανκφούρτη στο Γκέτεμποργκ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Φρανκφούρτη Γκέτεμποργκ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Φρανκφούρτη - Γκέτεμποργκ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Φρανκφούρτη Γκέτεμποργκ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Φρανκφούρτη με το Γκέτεμποργκ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Γκέτεμποργκ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Φρανκφούρτη Γκέτεμποργκ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Φρανκφούρτη και Γκέτεμποργκ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Γκέτεμποργκ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Φρανκφούρτη είτε στο Γκέτεμποργκ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Φρανκφούρτη στο Γκέτεμποργκ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Φρανκφούρτη Γκέτεμποργκ

Πόλη αναχώρησης
Φρανκφούρτη
Γερμανία
Έσση
Πόλη προορισμού
Γκέτεμποργκ
Σουηδία
Απόσταση
871 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Φρανκφούρτη Γκέτεμποργκ
Αναζήτηση διαμονής στο Γκέτεμποργκ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Γκέτεμποργκ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Γκέτεμποργκ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Φρανκφούρτη και Γκέτεμποργκ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, HKX, Eurolines, FlixBus ή ADAC PostBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Φρανκφούρτη και Γκέτεμποργκ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Φρανκφούρτη και Γκέτεμποργκ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Φρανκφούρτη στο Γκέτεμποργκ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Φρανκφούρτη προς το Γκέτεμποργκ.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Φρανκφούρτη στο Γκέτεμποργκ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Φρανκφούρτη προς το Γκέτεμποργκ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Φρανκφούρτη και Γκέτεμποργκ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 871 km μεταξύ Φρανκφούρτη και Γκέτεμποργκ.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Γκέτεμποργκ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Φρανκφούρτη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Φρανκφούρτη στο Γκέτεμποργκ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Φρανκφούρτη-Γκέτεμποργκ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Φρανκφούρτη-Γκέτεμποργκ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Φρανκφούρτη στο Γκέτεμποργκ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Φρανκφούρτη και Γκέτεμποργκ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Φρανκφούρτη-Γκέτεμποργκ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Φρανκφούρτη; Πού θα φτάσω στο Γκέτεμποργκ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Φρανκφούρτη

Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Frankfurt central station
Χάρτης
Frankfurt Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt (Main) Hbf
Χάρτης
Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Γκέτεμποργκ

Gothenburg
Χάρτης
Göteborg Nils Ericsonterminal
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Γκέτεμποργκ

Landvetter
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Φρανκφούρτη Γκέτεμποργκ
Αναζήτηση διαμονής στο Γκέτεμποργκ

Λεωφορείο Φρανκφούρτη Γκέτεμποργκ

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Φρανκφούρτη και Γκέτεμποργκ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Γκέτεμποργκ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Φρανκφούρτη και Γκέτεμποργκ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Φρανκφούρτη-Γκέτεμποργκ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Φρανκφούρτη Γκέτεμποργκ

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Φρανκφούρτη Γκέτεμποργκ

Τρένα Φρανκφούρτη Γκέτεμποργκ

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Φρανκφούρτη στο Γκέτεμποργκ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Γκέτεμποργκ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Φρανκφούρτη προς το Γκέτεμποργκ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Φρανκφούρτη προς το Γκέτεμποργκ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Φρανκφούρτη προς Γκέτεμποργκ

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Φρανκφούρτη Γκέτεμποργκ

Πτήσεις Φρανκφούρτη Γκέτεμποργκ

Αεροπορικές εταιρείες Φρανκφούρτη Γκέτεμποργκ

Czech Airlines
Czech Airlines
Lufthansa
Lufthansa
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Air Serbia
Air Serbia
Αναζήτηση για πτήσεις Φρανκφούρτη Γκέτεμποργκ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Φρανκφούρτη Γκέτεμποργκ

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Φρανκφούρτη στο Γκέτεμποργκ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Φρανκφούρτη προς Γκέτεμποργκ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Φρανκφούρτη και Γκέτεμποργκ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Φρανκφούρτη Γκέτεμποργκ για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Φρανκφούρτη Γκέτεμποργκ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Φρανκφούρτη Γκέτεμποργκ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης