Προτεινόμενη διαδρομή
Γκέτεμποργκ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μάλμο με λεωφορείο
Μάλμο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γκέτεμποργκ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Μάλμο
Μάλμο
Δείτε τιμές
Γκέτεμποργκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Lund
Lund
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Μάλμο
Μάλμο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γκέτεμποργκ στο Μάλμο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γκέτεμποργκ από το Μάλμο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γκέτεμποργκ στο Μάλμο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γκέτεμποργκ και Μάλμο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SJ, Danske StatsBaner (DSB), Snälltåget, Eurolines ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γκέτεμποργκ και Μάλμο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γκέτεμποργκ - Μάλμο.

Για το ταξίδι σας από το Γκέτεμποργκ στο Μάλμο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Γκέτεμποργκ προς Μάλμο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γκέτεμποργκ στο Μάλμο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γκέτεμποργκ Μάλμο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γκέτεμποργκ - Μάλμο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Γκέτεμποργκ Μάλμο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γκέτεμποργκ με το Μάλμο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μάλμο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γκέτεμποργκ στο Μάλμο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γκέτεμποργκ Μάλμο

Πόλη αναχώρησης
Γκέτεμποργκ
Σουηδία
Πόλη προορισμού
Μάλμο
Σουηδία
Απόσταση
241 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκέτεμποργκ Μάλμο
Αναζήτηση διαμονής στο Μάλμο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκέτεμποργκ στο Μάλμο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκέτεμποργκ στο Μάλμο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γκέτεμποργκ και Μάλμο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SJ, Danske StatsBaner (DSB), Snälltåget, Eurolines ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γκέτεμποργκ και Μάλμο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γκέτεμποργκ και Μάλμο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γκέτεμποργκ προς το Μάλμο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Γκέτεμποργκ και Μάλμο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 241 km μεταξύ Γκέτεμποργκ και Μάλμο.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Γκέτεμποργκ Μάλμο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γκέτεμποργκ στο Μάλμο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Γκέτεμποργκ-Μάλμο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γκέτεμποργκ-Μάλμο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γκέτεμποργκ στο Μάλμο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Γκέτεμποργκ και Μάλμο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Γκέτεμποργκ-Μάλμο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γκέτεμποργκ; Πού θα φτάσω στο Μάλμο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γκέτεμποργκ

Gothenburg
Χάρτης
Göteborg Nils Ericsonterminal
Χάρτης
Liseberg station
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Γκέτεμποργκ

Landvetter
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μάλμο

Malmö Triangeln station
Χάρτης
Malmö Svävarterminalen
Χάρτης
Malmö
Χάρτης
Malmo
Χάρτης
Malmö Shell Holma
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μάλμο

Malmö Centralstation
Χάρτης
Lockarp
Χάρτης
Triangeln St.
Χάρτης
Hyllie St. (Malmö Arena)
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκέτεμποργκ Μάλμο
Αναζήτηση διαμονής στο Μάλμο

Λεωφορείο Γκέτεμποργκ Μάλμο

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Γκέτεμποργκ και Μάλμο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Γκέτεμποργκ-Μάλμο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Γκέτεμποργκ-Μάλμο συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Γκέτεμποργκ Μάλμο

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γκέτεμποργκ Μάλμο

Τρένα Γκέτεμποργκ Μάλμο

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Γκέτεμποργκ στο Μάλμο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Γκέτεμποργκ και Μάλμο.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Γκέτεμποργκ προς το Μάλμο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Γκέτεμποργκ και Μάλμο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Γκέτεμποργκ προς Μάλμο

SJ
SJ
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Snälltåget
Snälltåget
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γκέτεμποργκ Μάλμο

Πτήσεις Γκέτεμποργκ Μάλμο

Αεροπορικές εταιρείες Γκέτεμποργκ Μάλμο

Air Serbia
Air Serbia
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Γκέτεμποργκ Μάλμο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης