Προτεινόμενη διαδρομή
Φάρο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπάρι
Μπάρι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηγουμενίτσα
Ηγουμενίτσα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Φάρο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπάρι
Μπάρι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηγουμενίτσα
Ηγουμενίτσα
Δείτε τιμές
Φάρο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ανκόνα
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηγουμενίτσα
Ηγουμενίτσα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Φάρο στο Ηγουμενίτσα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Φάρο από το Ηγουμενίτσα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Φάρο στο Ηγουμενίτσα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Φάρο και Ηγουμενίτσα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Thello, Blablabus, FlixBus, Eva Bus ή Ryanair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Φάρο και Ηγουμενίτσα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Φάρο - Ηγουμενίτσα.

Για το ταξίδι σας από το Φάρο στο Ηγουμενίτσα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Φάρο Ηγουμενίτσα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Φάρο και Ηγουμενίτσα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Φάρο προς Ηγουμενίτσα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Φάρο στο Ηγουμενίτσα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Φάρο Ηγουμενίτσα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Φάρο - Ηγουμενίτσα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Φάρο Ηγουμενίτσα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Φάρο με το Ηγουμενίτσα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ηγουμενίτσα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Φάρο στο Ηγουμενίτσα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Φάρο Ηγουμενίτσα

Πόλη αναχώρησης
Φάρο
Πορτογαλία
Πόλη προορισμού
Ηγουμενίτσα
Ελλάδα
Ήπειρος
Απόσταση
2468 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Φάρο Ηγουμενίτσα
Αναζήτηση διαμονής στο Ηγουμενίτσα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φάρο στο Ηγουμενίτσα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φάρο στο Ηγουμενίτσα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Φάρο και Ηγουμενίτσα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Thello, Blablabus, FlixBus, Eva Bus ή Ryanair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Φάρο και Ηγουμενίτσα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Φάρο και Ηγουμενίτσα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Φάρο στο Ηγουμενίτσα;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Φάρο και Ηγουμενίτσα προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Φάρο προς το Ηγουμενίτσα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Φάρο - Ηγουμενίτσα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Φάρο-Ηγουμενίτσα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Φάρο στο Ηγουμενίτσα;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Φάρο και Ηγουμενίτσα αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Άνεση Το πλοίο Φάρο-Ηγουμενίτσα προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ηγουμενίτσα από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Φάρο και Ηγουμενίτσα μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ηγουμενίτσα.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Φάρο και Ηγουμενίτσα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ηγουμενίτσα.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Φάρο στο Ηγουμενίτσα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Φάρο προς το Ηγουμενίτσα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ηγουμενίτσα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Φάρο και Ηγουμενίτσα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Φάρο προς το Ηγουμενίτσα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ηγουμενίτσα για να καλύψουν την απόσταση των 2468 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Φάρο-Ηγουμενίτσα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Φάρο προς το Ηγουμενίτσα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Φάρο προς το Ηγουμενίτσα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Φάρο και Ηγουμενίτσα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2468 km μεταξύ Φάρο και Ηγουμενίτσα.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Φάρο προς το Ηγουμενίτσα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ηγουμενίτσα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Φάρο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Φάρο; Πού θα φτάσω στο Ηγουμενίτσα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Φάρο

Faro - Av. da Republica
Χάρτης
Faro
Χάρτης
Faro - Aeroporto
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Φάρο

Faro
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ηγουμενίτσα

Igoumenitsa
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Φάρο Ηγουμενίτσα
Αναζήτηση διαμονής στο Ηγουμενίτσα

Πλοία Φάρο Ηγουμενίτσα

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Φάρο για το Ηγουμενίτσα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Φάρο - Ηγουμενίτσα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Φάρο και Ηγουμενίτσα. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Φάρο προς Ηγουμενίτσα ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Φάρο και Ηγουμενίτσα. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Φάρο και Ηγουμενίτσα και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ηγουμενίτσα με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Φάρο Ηγουμενίτσα

ANEK Lines
ANEK Lines
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Minoan Lines
Minoan Lines
Ventouris Ferries
Ventouris Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Φάρο Ηγουμενίτσα

Λεωφορείο Φάρο Ηγουμενίτσα

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Φάρο-Ηγουμενίτσα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Φάρο προς Ηγουμενίτσα στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Φάρο και Ηγουμενίτσα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ηγουμενίτσα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Φάρο και Ηγουμενίτσα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Φάρο-Ηγουμενίτσα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Φάρο Ηγουμενίτσα

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eva Bus
Eva Bus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Φάρο Ηγουμενίτσα

Τρένα Φάρο Ηγουμενίτσα

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Φάρο και Ηγουμενίτσα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Φάρο στο Ηγουμενίτσα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ηγουμενίτσα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Φάρο στο Ηγουμενίτσα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Φάρο και Ηγουμενίτσα.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Φάρο προς το Ηγουμενίτσα, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Φάρο προς Ηγουμενίτσα

Thello
Thello
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Φάρο Ηγουμενίτσα

Πτήσεις Φάρο Ηγουμενίτσα

Αεροπορικές εταιρείες Φάρο Ηγουμενίτσα

Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Iberia
Iberia
British Airways
British Airways
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Easyjet
Easyjet
BA CityFlyer
BA CityFlyer
Air Berlin
Air Berlin
Aigle Azur
Aigle Azur
Transavia.com France
Transavia.com France
Volotea
Volotea
Air France
Air France
XL Airways France
XL Airways France
Αναζήτηση για πτήσεις Φάρο Ηγουμενίτσα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης