Φάρο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λισσαβώνα με τρένο, λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling
Λισσαβώνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Φάρο στο Λισσαβώνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Φάρο από το Λισσαβώνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Φάρο στο Λισσαβώνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Comboios de Portugal CP, Fertagus, Rede Expressos, FlixBus ή Eva Bus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Φάρο - Λισσαβώνα.

Για το ταξίδι σας από το Φάρο στο Λισσαβώνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Φάρο Λισσαβώνα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Φάρο προς Λισσαβώνα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Φάρο στο Λισσαβώνα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Φάρο Λισσαβώνα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Φάρο - Λισσαβώνα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Φάρο Λισσαβώνα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Φάρο με το Λισσαβώνα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λισσαβώνα σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Φάρο Λισσαβώνα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Λισσαβώνα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Φάρο είτε στο Λισσαβώνα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Φάρο στο Λισσαβώνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Φάρο Λισσαβώνα

Πόλη αναχώρησης
Φάρο
Πορτογαλία
Πόλη προορισμού
Λισσαβώνα
Πορτογαλία
Απόσταση
216 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, λεωφορείο, αεροπορικά και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Φάρο Λισσαβώνα
Αναζήτηση διαμονής στο Λισσαβώνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φάρο στο Λισσαβώνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φάρο στο Λισσαβώνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Comboios de Portugal CP, Fertagus, Rede Expressos, FlixBus ή Eva Bus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Φάρο προς το Λισσαβώνα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 216 km μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Φάρο προς το Λισσαβώνα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Φάρο Λισσαβώνα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Φάρο προς το Λισσαβώνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λισσαβώνα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Φάρο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Φάρο στο Λισσαβώνα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Φάρο-Λισσαβώνα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Φάρο ή του Λισσαβώνα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Φάρο-Λισσαβώνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Φάρο - Λισσαβώνα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Φάρο στο Λισσαβώνα;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Άνεση Το πλοίο Φάρο-Λισσαβώνα προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Λισσαβώνα από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Λισσαβώνα.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Λισσαβώνα.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Φάρο στο Λισσαβώνα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Φάρο προς το Λισσαβώνα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λισσαβώνα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Φάρο-Λισσαβώνα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Φάρο προς το Λισσαβώνα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λισσαβώνα για να καλύψουν την απόσταση των 216 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Φάρο στο Λισσαβώνα;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Φάρο προς το Λισσαβώνα είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Φάρο στο Λισσαβώνα είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Φάρο προς το Λισσαβώνα μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Φάρο Λισσαβώνα. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Φάρο; Πού θα φτάσω στο Λισσαβώνα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Φάρο

Faro
Χάρτης
Faro - Av. da Republica
Χάρτης
Faro - Aeroporto
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Φάρο

Faro
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Φάρο

Faro
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Λισσαβώνα

Cais do Sodré
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λισσαβώνα

Lisboa Sete Rios
Χάρτης
Lisboa Oriente
Χάρτης
Lisboa - Sete Rios
Χάρτης
Lisboa - Aeroporto - Aeroporto De Lisboa
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λισσαβώνα

Entrecampos
Χάρτης
Lisboa-Oriente
Χάρτης
Sete Rios
Χάρτης
Campolide
Χάρτης
Areeiro
Χάρτης
Alcantara-Mar
Χάρτης
Santos
Χάρτης
Cais Do Sodre
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λισσαβώνα

Lisboa Humberto Delgado
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Φάρο Λισσαβώνα
Αναζήτηση διαμονής στο Λισσαβώνα

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Φάρο στο Λισσαβώνα και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με πλοίο, λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά ή Carpooling, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Φάρο στο Λισσαβώνα.

  • 1. Συγκρίνετε τους τρόπους μεταφοράς
    Μπορεί να είναι καλή ιδέα να συγκρίνετε τα διάφορα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας από το Φάρο στο Λισσαβώνα. Ενώ η πτήση ή το τρένο μπορεί να φαίνεται η πιο γρήγορη επιλογή για να φτάσετε στο Λισσαβώνα, ο συνδυασμός αυτοκινήτων ή το λεωφορείο μπορεί συχνά να είναι φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις. Εξετάστε επίσης τη διάρκεια του ταξιδιού και τη διαδρομή για να βρείτε την πιο οικονομική λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
  • 2. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Φάρο-Λισσαβώνα είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Λισσαβώνα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Φάρο-Λισσαβώνα. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Λισσαβώνα.
  • 3. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Φάρο προς Λισσαβώνα. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Λισσαβώνα.

Πλοία Φάρο Λισσαβώνα

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Λισσαβώνα με άλλο μέσο μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Φάρο προς το Λισσαβώνα, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Φάρο για το Λισσαβώνα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Φάρο - Λισσαβώνα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Φάρο προς Λισσαβώνα ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Φάρο προς το Λισσαβώνα, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Φάρο Λισσαβώνα

Transtejo
Transtejo
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Φάρο Λισσαβώνα

Λεωφορείο Φάρο Λισσαβώνα

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Φάρο-Λισσαβώνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Φάρο προς Λισσαβώνα στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λισσαβώνα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Φάρο από Λισσαβώνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λισσαβώνα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα εισιτήρια λεωφορείου Φάρο-Λισσαβώνα είναι συχνά φθηνότερα αν τα αγοράσετε εκ των προτέρων, ειδικά αν κάνετε κράτηση αρκετές εβδομάδες νωρίτερα. Ωστόσο, ορισμένες εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν επίσης προσφορές της τελευταίας στιγμής για να γεμίσουν τις εναπομείνασες θέσεις.

Εταιρείες λεωφορείων Φάρο Λισσαβώνα

Rede Expressos
Rede Expressos
FlixBus
FlixBus
Eva Bus
Eva Bus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Φάρο Λισσαβώνα

Τρένα Φάρο Λισσαβώνα

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Φάρο στο Λισσαβώνα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Φάρο στο Λισσαβώνα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λισσαβώνα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Φάρο προς το Λισσαβώνα. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Φάρο προς το Λισσαβώνα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Φάρο προς το Λισσαβώνα, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Φάρο προς Λισσαβώνα

Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Fertagus
Fertagus
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Φάρο Λισσαβώνα

Πτήσεις Φάρο Λισσαβώνα

Αεροπορικές εταιρείες Φάρο Λισσαβώνα

TAP Portugal
TAP Portugal
Αναζήτηση για πτήσεις Φάρο Λισσαβώνα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Φάρο Λισσαβώνα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Φάρο στο Λισσαβώνα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Φάρο προς Λισσαβώνα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Φάρο Λισσαβώνα για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Φάρο προς το Λισσαβώνα εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Φάρο και Λισσαβώνα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Φάρο Λισσαβώνα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Φάρο Λισσαβώνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης