Προτεινόμενη διαδρομή
Φάρο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Δουβλίνο με αεροπορικά
Δουβλίνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Φάρο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπέλφαστ
Μπέλφαστ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Δουβλίνο
Δουβλίνο
Δείτε τιμές
Φάρο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Λισσαβώνα
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Δουβλίνο
Δουβλίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Φάρο στο Δουβλίνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Φάρο από το Δουβλίνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Φάρο στο Δουβλίνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Φάρο και Δουβλίνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Iarnród Éireann, Comboios de Portugal CP, Bus Eireann, AirCoach ή Rede Expressos), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Φάρο και Δουβλίνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Φάρο - Δουβλίνο.

Για το ταξίδι σας από το Φάρο στο Δουβλίνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Φάρο Δουβλίνο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Φάρο και Δουβλίνο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Φάρο προς Δουβλίνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Φάρο στο Δουβλίνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Φάρο Δουβλίνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Φάρο - Δουβλίνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Φάρο Δουβλίνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Φάρο με το Δουβλίνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Δουβλίνο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Φάρο στο Δουβλίνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Φάρο Δουβλίνο

Πόλη αναχώρησης
Φάρο
Πορτογαλία
Πόλη προορισμού
Δουβλίνο
Ιρλανδία
Απόσταση
1820 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Φάρο Δουβλίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Δουβλίνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φάρο στο Δουβλίνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φάρο στο Δουβλίνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Φάρο και Δουβλίνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Iarnród Éireann, Comboios de Portugal CP, Bus Eireann, AirCoach ή Rede Expressos, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Φάρο και Δουβλίνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Φάρο και Δουβλίνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Φάρο στο Δουβλίνο;
Άνεση Το πλοίο Φάρο-Δουβλίνο προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Δουβλίνο από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Φάρο και Δουβλίνο μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Δουβλίνο.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Φάρο στο Δουβλίνο;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Φάρο ή του Δουβλίνο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Φάρο-Δουβλίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Φάρο στο Δουβλίνο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Φάρο και Δουβλίνο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Φάρο-Δουβλίνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Φάρο προς το Δουβλίνο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Φάρο και Δουβλίνο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1820 km μεταξύ Φάρο και Δουβλίνο.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Φάρο Δουβλίνο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Φάρο; Πού θα φτάσω στο Δουβλίνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Φάρο

Faro
Χάρτης
Faro - Av. da Republica
Χάρτης
Faro - Aeroporto
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Φάρο

Faro
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Φάρο

Faro
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Δουβλίνο

Dublin P&O Ferries Terminal 3
Χάρτης
Dublin Ferries Terminal 1
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Δουβλίνο

Dublin (Busáras)
Χάρτης
Dublin Airport
Χάρτης
The Gresham Hotel
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Δουβλίνο

Dublin Connolly
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Δουβλίνο

Dublin
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Φάρο Δουβλίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Δουβλίνο

Πλοία Φάρο Δουβλίνο

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Φάρο και Δουβλίνο. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Φάρο και Δουβλίνο και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Δουβλίνο με άλλο μέσο μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Φάρο και Δουβλίνο. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Φάρο και Δουβλίνο προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Φάρο Δουβλίνο

P&O Ferries
P&O Ferries
Seatruck Ferries
Seatruck Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Φάρο Δουβλίνο

Λεωφορείο Φάρο Δουβλίνο

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Φάρο-Δουβλίνο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Φάρο και Δουβλίνο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Δουβλίνο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Φάρο από Δουβλίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Δουβλίνο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Φάρο Δουβλίνο

Bus Eireann
Bus Eireann
AirCoach
AirCoach
Rede Expressos
Rede Expressos
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Φάρο Δουβλίνο

Τρένα Φάρο Δουβλίνο

Τα τρένα μεταξύ Φάρο και Δουβλίνο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Φάρο στο Δουβλίνο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Δουβλίνο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Φάρο προς το Δουβλίνο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Φάρο προς Δουβλίνο

Iarnród Éireann
Iarnród Éireann
Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Φάρο Δουβλίνο

Πτήσεις Φάρο Δουβλίνο

Αεροπορικές εταιρείες Φάρο Δουβλίνο

Ryanair
Ryanair
Aer Lingus
Aer Lingus
British Airways
British Airways
FlyBE
FlyBE
Easyjet
Easyjet
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
BA CityFlyer
BA CityFlyer
TAP Portugal
TAP Portugal
Αναζήτηση για πτήσεις Φάρο Δουβλίνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης