Προτεινόμενη διαδρομή
Φάρο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λυών
Λυών
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Αβινιόν
Αβινιόν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Φάρο
Ταξιδέψτε με Carpooling, αεροπορικά, λεωφορείο για Μπορντώ
Μπορντώ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Αβινιόν
Αβινιόν
Δείτε τιμές
Φάρο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Αβινιόν
Αβινιόν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Φάρο στο Αβινιόν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Φάρο από το Αβινιόν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Φάρο στο Αβινιόν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Φάρο και Αβινιόν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, Eurostar, TGV Lyria, Eurolines ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Φάρο και Αβινιόν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Φάρο - Αβινιόν.

Για το ταξίδι σας από το Φάρο στο Αβινιόν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Φάρο προς Αβινιόν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Φάρο στο Αβινιόν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Φάρο Αβινιόν με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Φάρο - Αβινιόν είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Φάρο Αβινιόν

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Φάρο με το Αβινιόν, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Αβινιόν σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Φάρο στο Αβινιόν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Φάρο Αβινιόν

Πόλη αναχώρησης
Φάρο
Πορτογαλία
Πόλη προορισμού
Αβινιόν
Γαλλία
Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή
Απόσταση
1323 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Φάρο Αβινιόν
Αναζήτηση διαμονής στο Αβινιόν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φάρο στο Αβινιόν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φάρο στο Αβινιόν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Φάρο και Αβινιόν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, Eurostar, TGV Lyria, Eurolines ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Φάρο και Αβινιόν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Φάρο και Αβινιόν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Φάρο στο Αβινιόν;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Φάρο-Αβινιόν θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Φάρο προς το Αβινιόν είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Φάρο-Αβινιόν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Φάρο - Αβινιόν μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Φάρο στο Αβινιόν;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Φάρο και Αβινιόν, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Φάρο προς το Αβινιόν είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Αβινιόν (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Φάρο-Αβινιόν μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Φάρο προς το Αβινιόν είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Αβινιόν για να καλύψουν την απόσταση των 1323 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Φάρο προς το Αβινιόν;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Φάρο και Αβινιόν είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1323 km μεταξύ Φάρο και Αβινιόν.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Φάρο προς το Αβινιόν, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Αβινιόν πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Φάρο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Φάρο προς το Αβινιόν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Φάρο; Πού θα φτάσω στο Αβινιόν;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Φάρο

Faro - Av. da Republica
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Φάρο

Faro
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Αβινιόν

Avignon
Χάρτης
Avignon - Le Pontet
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Αβινιόν

Avignon-TGV
Χάρτης
Avignon-Centre
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Φάρο Αβινιόν
Αναζήτηση διαμονής στο Αβινιόν

Λεωφορείο Φάρο Αβινιόν

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Φάρο-Αβινιόν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Φάρο προς Αβινιόν στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Φάρο και Αβινιόν συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Αβινιόν για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Φάρο από Αβινιόν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Αβινιόν, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Φάρο και Αβινιόν είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Φάρο Αβινιόν

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Isilines
Isilines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Φάρο Αβινιόν

Τρένα Φάρο Αβινιόν

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Φάρο προς το Αβινιόν. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Φάρο στο Αβινιόν εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Αβινιόν είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Φάρο στο Αβινιόν. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Φάρο και Αβινιόν.

Τα τρένα μεταξύ Φάρο και Αβινιόν είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Φάρο προς Αβινιόν

SNCF
SNCF
Eurostar
Eurostar
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Φάρο Αβινιόν

Πτήσεις Φάρο Αβινιόν

Αεροπορικές εταιρείες Φάρο Αβινιόν

Iberia
Iberia
Aigle Azur
Aigle Azur
Transavia.com France
Transavia.com France
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Volotea
Volotea
Αναζήτηση για πτήσεις Φάρο Αβινιόν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης