Προτεινόμενη διαδρομή
Τορίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Τουλούζη
Τουλούζη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Σαν Σεμπαστιάν
Σαν Σεμπαστιάν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Τορίνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σαν Σεμπαστιάν με λεωφορείο
Σαν Σεμπαστιάν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Τορίνο στο Σαν Σεμπαστιάν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Τορίνο από το Σαν Σεμπαστιάν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Τορίνο στο Σαν Σεμπαστιάν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Τορίνο και Σαν Σεμπαστιάν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Eurolines, FlixBus, Blablabus, ALSA ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Τορίνο και Σαν Σεμπαστιάν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Τορίνο - Σαν Σεμπαστιάν.

Για το ταξίδι σας από το Τορίνο στο Σαν Σεμπαστιάν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Τορίνο προς Σαν Σεμπαστιάν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Τορίνο στο Σαν Σεμπαστιάν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Τορίνο Σαν Σεμπαστιάν

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Τορίνο και Σαν Σεμπαστιάν είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Σαν Σεμπαστιάν με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Τορίνο είτε στο Σαν Σεμπαστιάν.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Τορίνο στο Σαν Σεμπαστιάν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Τορίνο Σαν Σεμπαστιάν

Πόλη αναχώρησης
Τορίνο
Ιταλία
Πιεμόντε
Πόλη προορισμού
Σαν Σεμπαστιάν
Ισπανία
Απόσταση
795 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Τορίνο Σαν Σεμπαστιάν
Αναζήτηση διαμονής στο Σαν Σεμπαστιάν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Τορίνο στο Σαν Σεμπαστιάν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Τορίνο στο Σαν Σεμπαστιάν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Τορίνο και Σαν Σεμπαστιάν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Eurolines, FlixBus, Blablabus, ALSA ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Τορίνο και Σαν Σεμπαστιάν με ήσυχο μυαλό!

Από πού να ξεκινήσετε στο Τορίνο; Πού θα φτάσω στο Σαν Σεμπαστιάν;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Τορίνο

Turin autostazione
Χάρτης
Torino (Vittorio Emanuele)
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Σαν Σεμπαστιάν

San Sebastian
Χάρτης
San Sebastian - Estacion de Autobus
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Τορίνο Σαν Σεμπαστιάν
Αναζήτηση διαμονής στο Σαν Σεμπαστιάν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης