Προτεινόμενη διαδρομή
Σεβίλλη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ελσίνκι με αεροπορικά
Ελσίνκι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σεβίλλη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ελσίνκι
Ελσίνκι
Δείτε τιμές
Σεβίλλη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ελσίνκι
Ελσίνκι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σεβίλλη στο Ελσίνκι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σεβίλλη από το Ελσίνκι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σεβίλλη στο Ελσίνκι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σεβίλλη και Ελσίνκι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, Blablabus, FlixBus, ALSA ή Finnair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σεβίλλη και Ελσίνκι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σεβίλλη - Ελσίνκι.

Για το ταξίδι σας από το Σεβίλλη στο Ελσίνκι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σεβίλλη προς Ελσίνκι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σεβίλλη στο Ελσίνκι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σεβίλλη Ελσίνκι με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σεβίλλη - Ελσίνκι είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Σεβίλλη Ελσίνκι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Σεβίλλη με το Ελσίνκι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ελσίνκι σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σεβίλλη στο Ελσίνκι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σεβίλλη Ελσίνκι

Πόλη αναχώρησης
Σεβίλλη
Ισπανία
Πόλη προορισμού
Ελσίνκι
Φινλανδία
Απόσταση
3340 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Σεβίλλη Ελσίνκι
Αναζήτηση διαμονής στο Ελσίνκι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σεβίλλη στο Ελσίνκι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σεβίλλη στο Ελσίνκι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σεβίλλη και Ελσίνκι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, Blablabus, FlixBus, ALSA ή Finnair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σεβίλλη και Ελσίνκι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σεβίλλη και Ελσίνκι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Σεβίλλη προς το Ελσίνκι;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Σεβίλλη και Ελσίνκι είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 3340 km μεταξύ Σεβίλλη και Ελσίνκι.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Σεβίλλη προς το Ελσίνκι, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Σεβίλλη Ελσίνκι έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Σεβίλλη προς το Ελσίνκι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σεβίλλη στο Ελσίνκι;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Σεβίλλη και Ελσίνκι είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Σεβίλλη προς το Ελσίνκι είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ελσίνκι (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Σεβίλλη-Ελσίνκι μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σεβίλλη προς το Ελσίνκι είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ελσίνκι για να καλύψουν την απόσταση των 3340 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σεβίλλη στο Ελσίνκι;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Σεβίλλη και Ελσίνκι προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Σεβίλλη ή του Ελσίνκι βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σεβίλλη-Ελσίνκι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σεβίλλη - Ελσίνκι μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σεβίλλη; Πού θα φτάσω στο Ελσίνκι;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Σεβίλλη

Seville
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Σεβίλλη

Sevilla-Santa Justa
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Σεβίλλη

Sevilla
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ελσίνκι

Helsinki-Vantaa
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σεβίλλη Ελσίνκι
Αναζήτηση διαμονής στο Ελσίνκι

Λεωφορείο Σεβίλλη Ελσίνκι

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Σεβίλλη-Ελσίνκι, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Σεβίλλη και Ελσίνκι είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Σεβίλλη και Ελσίνκι συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ελσίνκι για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Σεβίλλη από Ελσίνκι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ελσίνκι, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Σεβίλλη Ελσίνκι

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σεβίλλη Ελσίνκι

Τρένα Σεβίλλη Ελσίνκι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Σεβίλλη στο Ελσίνκι εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ελσίνκι είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Σεβίλλη προς το Ελσίνκι τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Σεβίλλη στο Ελσίνκι. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Σεβίλλη και Ελσίνκι.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Σεβίλλη προς το Ελσίνκι μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Σεβίλλη προς Ελσίνκι

Renfe
Renfe
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σεβίλλη Ελσίνκι

Πτήσεις Σεβίλλη Ελσίνκι

Αεροπορικές εταιρείες Σεβίλλη Ελσίνκι

Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Iberia
Iberia
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
Transavia.com France
Transavia.com France
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Σεβίλλη Ελσίνκι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης