Προτεινόμενη διαδρομή
Σεβίλλη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο με αεροπορικά
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σεβίλλη
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Κάντιθ
Κάντιθ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σεβίλλη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σεβίλλη από το Πουέρτο ντελ Ροζάριο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σεβίλλη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, ALSA, Air Europa, Ryanair ή Vueling Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σεβίλλη - Πουέρτο ντελ Ροζάριο.

Για το ταξίδι σας από το Σεβίλλη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Σεβίλλη Πουέρτο ντελ Ροζάριο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Σεβίλλη προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σεβίλλη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σεβίλλη Πουέρτο ντελ Ροζάριο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σεβίλλη - Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Σεβίλλη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Σεβίλλη με το Πουέρτο ντελ Ροζάριο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σεβίλλη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σεβίλλη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Πόλη αναχώρησης
Σεβίλλη
Ισπανία
Πόλη προορισμού
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
1230 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Σεβίλλη Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Αναζήτηση διαμονής στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σεβίλλη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σεβίλλη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, ALSA, Air Europa, Ryanair ή Vueling Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σεβίλλη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Σεβίλλη προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Σεβίλλη-Πουέρτο ντελ Ροζάριο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σεβίλλη-Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σεβίλλη - Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Σεβίλλη προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1230 km μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Σεβίλλη προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Πουέρτο ντελ Ροζάριο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Σεβίλλη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Σεβίλλη προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Σεβίλλη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σεβίλλη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Σεβίλλη προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Πουέρτο ντελ Ροζάριο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Σεβίλλη-Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σεβίλλη προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο για να καλύψουν την απόσταση των 1230 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σεβίλλη; Πού θα φτάσω στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Σεβίλλη

Seville
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Σεβίλλη

Sevilla-Santa Justa
Χάρτης
San Bernardo
Χάρτης
Virgen Del Rocio
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Σεβίλλη

Sevilla
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Puerto del Rosario
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Puerto del Rosario
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σεβίλλη Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Αναζήτηση διαμονής στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Πλοία Σεβίλλη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Σεβίλλη προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο με άλλο μέσο μεταφοράς.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Σεβίλλη για το Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σεβίλλη - Πουέρτο ντελ Ροζάριο στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Σεβίλλη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea
Naviera Armas
Naviera Armas
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σεβίλλη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Λεωφορείο Σεβίλλη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Σεβίλλη-Πουέρτο ντελ Ροζάριο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Σεβίλλη-Πουέρτο ντελ Ροζάριο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Σεβίλλη προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Σεβίλλη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σεβίλλη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Τρένα Σεβίλλη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Σεβίλλη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο.

Τα τρένα μεταξύ Σεβίλλη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Σεβίλλη προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Σεβίλλη προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Σεβίλλη προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Renfe
Renfe
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σεβίλλη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Πτήσεις Σεβίλλη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Αεροπορικές εταιρείες Σεβίλλη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Air Europa
Air Europa
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Luxair
Luxair
Niki Airlines
Niki Airlines
Binter Canarias
Binter Canarias
Αναζήτηση για πτήσεις Σεβίλλη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης