Προτεινόμενη διαδρομή
Σαρλερουά
Ταξιδέψτε απευθείας στο Άνγκερς με Carpooling
Άνγκερς
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σαρλερουά
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Λιλ
Λιλ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Άνγκερς
Άνγκερς
Δείτε τιμές
Σαρλερουά
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Βρυξέλλες
Βρυξέλλες
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Άνγκερς
Άνγκερς
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σαρλερουά στο Άνγκερς;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σαρλερουά από το Άνγκερς και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σαρλερουά στο Άνγκερς, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σαρλερουά και Άνγκερς, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, SNCB-NMBS, FlixBus, Eurolines ή Brussels City Shuttle), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σαρλερουά και Άνγκερς, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σαρλερουά - Άνγκερς.

Για το ταξίδι σας από το Σαρλερουά στο Άνγκερς, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σαρλερουά προς Άνγκερς

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σαρλερουά στο Άνγκερς, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σαρλερουά Άνγκερς με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σαρλερουά - Άνγκερς είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Σαρλερουά Άνγκερς

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Σαρλερουά και Άνγκερς είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Άνγκερς με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Σαρλερουά είτε στο Άνγκερς.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σαρλερουά στο Άνγκερς για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σαρλερουά Άνγκερς

Πόλη αναχώρησης
Σαρλερουά
Βέλγιο
Πόλη προορισμού
Άνγκερς
Γαλλία
Περιοχή του Λίγηρα
Απόσταση
490 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαρλερουά Άνγκερς
Αναζήτηση διαμονής στο Άνγκερς
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαρλερουά στο Άνγκερς με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαρλερουά στο Άνγκερς με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σαρλερουά και Άνγκερς που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, SNCB-NMBS, FlixBus, Eurolines ή Brussels City Shuttle, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σαρλερουά και Άνγκερς με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σαρλερουά και Άνγκερς

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σαρλερουά στο Άνγκερς;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Σαρλερουά προς το Άνγκερς είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Άνγκερς (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σαρλερουά προς το Άνγκερς είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Άνγκερς για να καλύψουν την απόσταση των 490 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σαρλερουά στο Άνγκερς;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Σαρλερουά προς το Άνγκερς είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σαρλερουά - Άνγκερς μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Σαρλερουά στο Άνγκερς;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Σαρλερουά και Άνγκερς είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Σαρλερουά Άνγκερς. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σαρλερουά; Πού θα φτάσω στο Άνγκερς;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Σαρλερουά

Charleroi Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Σαρλερουά

Charleroi South
Χάρτης
Roux
Χάρτης
Marchienne Au Pont
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Άνγκερς

Angers
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Άνγκερς

Angers-St-Laud
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαρλερουά Άνγκερς
Αναζήτηση διαμονής στο Άνγκερς

Λεωφορείο Σαρλερουά Άνγκερς

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Σαρλερουά και Άνγκερς είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Σαρλερουά-Άνγκερς συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Σαρλερουά-Άνγκερς. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Σαρλερουά Άνγκερς

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Brussels City Shuttle
Brussels City Shuttle
Flibco
Flibco
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σαρλερουά Άνγκερς

Τρένα Σαρλερουά Άνγκερς

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Σαρλερουά και Άνγκερς, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Σαρλερουά προς το Άνγκερς τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Σαρλερουά προς το Άνγκερς, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Σαρλερουά προς Άνγκερς

SNCF
SNCF
SNCB-NMBS
SNCB-NMBS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σαρλερουά Άνγκερς

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Σαρλερουά Άνγκερς

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Σαρλερουά και Άνγκερς εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Σαρλερουά στο Άνγκερς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Σαρλερουά προς Άνγκερς, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σαρλερουά και Άνγκερς, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Σαρλερουά Άνγκερς

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Σαρλερουά Άνγκερς

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης