Προτεινόμενη διαδρομή
Σαρλερουά
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λιέγη με τρένο, Carpooling
Λιέγη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σαρλερουά
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Namur
Namur
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Λιέγη
Λιέγη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σαρλερουά στο Λιέγη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σαρλερουά από το Λιέγη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σαρλερουά στο Λιέγη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σαρλερουά και Λιέγη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCB-NMBS, Blablacar ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σαρλερουά και Λιέγη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σαρλερουά - Λιέγη.

Για το ταξίδι σας από το Σαρλερουά στο Λιέγη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σαρλερουά προς Λιέγη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σαρλερουά στο Λιέγη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σαρλερουά Λιέγη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σαρλερουά - Λιέγη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Σαρλερουά Λιέγη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Σαρλερουά και Λιέγη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Λιέγη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Σαρλερουά είτε στο Λιέγη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σαρλερουά στο Λιέγη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σαρλερουά Λιέγη

Πόλη αναχώρησης
Σαρλερουά
Βέλγιο
Πόλη προορισμού
Λιέγη
Βέλγιο
Απόσταση
84 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαρλερουά Λιέγη
Αναζήτηση διαμονής στο Λιέγη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαρλερουά στο Λιέγη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαρλερουά στο Λιέγη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σαρλερουά και Λιέγη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCB-NMBS, Blablacar ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σαρλερουά και Λιέγη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σαρλερουά και Λιέγη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σαρλερουά στο Λιέγη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Σαρλερουά-Λιέγη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σαρλερουά - Λιέγη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σαρλερουά στο Λιέγη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Σαρλερουά και Λιέγη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σαρλερουά προς το Λιέγη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λιέγη για να καλύψουν την απόσταση των 84 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Σαρλερουά στο Λιέγη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Σαρλερουά προς το Λιέγη.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Σαρλερουά στο Λιέγη.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σαρλερουά; Πού θα φτάσω στο Λιέγη;

Σταθμοί αναχώρησης στο Σαρλερουά

Charleroi South
Χάρτης
Couillet
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λιέγη

Liège
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λιέγη

Liege Guillemins
Χάρτης
Liege Palais
Χάρτης
Liege Jonfosse
Χάρτης
Sclessin
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαρλερουά Λιέγη
Αναζήτηση διαμονής στο Λιέγη

Λεωφορείο Σαρλερουά Λιέγη

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Σαρλερουά από Λιέγη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λιέγη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Σαρλερουά-Λιέγη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Σαρλερουά-Λιέγη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Σαρλερουά Λιέγη

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σαρλερουά Λιέγη

Τρένα Σαρλερουά Λιέγη

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Σαρλερουά στο Λιέγη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Σαρλερουά και Λιέγη.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Σαρλερουά προς το Λιέγη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Σαρλερουά προς το Λιέγη, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Σαρλερουά προς Λιέγη

SNCB-NMBS
SNCB-NMBS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σαρλερουά Λιέγη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Σαρλερουά Λιέγη

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Σαρλερουά προς το Λιέγη εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Σαρλερουά στο Λιέγη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Σαρλερουά προς Λιέγη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Σαρλερουά Λιέγη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Σαρλερουά Λιέγη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης