Προτεινόμενη διαδρομή
Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Funchal με αεροπορικά
Funchal
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Πόρτο
Πόρτο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Funchal
Funchal
Δείτε τιμές
Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Λισσαβώνα
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Funchal
Funchal
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Funchal;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα από το Funchal και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Funchal, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Funchal, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (ALSA, Blablabus, FlixBus, TAP Portugal ή Transavia.com France), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Funchal, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα - Funchal.

Για το ταξίδι σας από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Funchal, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Funchal με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Funchal είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς Funchal

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Funchal, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Funchal

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα με το Funchal, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Funchal σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Funchal για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Funchal

Πόλη αναχώρησης
Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα
Ισπανία
Πόλη προορισμού
Funchal
Πορτογαλία
Μαδέρα
Απόσταση
1353 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Funchal
Αναζήτηση διαμονής στο Funchal
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Funchal με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Funchal με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Funchal που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η ALSA, Blablabus, FlixBus, TAP Portugal ή Transavia.com France, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Funchal με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Funchal

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς το Funchal;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Funchal είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1353 km μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Funchal.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς το Funchal, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Funchal έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς το Funchal μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Funchal;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Funchal αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Funchal μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Funchal.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Funchal μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Funchal;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Funchal είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς το Funchal είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Funchal (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα-Funchal μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς το Funchal είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Funchal για να καλύψουν την απόσταση των 1353 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα; Πού θα φτάσω στο Funchal;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα

Santiago de Compostela
Χάρτης
Santiago de Compostela Airport
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα

Santiago De Compostela
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Funchal

Funchal
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Funchal

Madeira Cristiano-Ronaldo
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Funchal
Αναζήτηση διαμονής στο Funchal

Πλοία Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Funchal

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Funchal προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα για το Funchal μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα - Funchal στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς Funchal ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς το Funchal, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Funchal και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Funchal

Empresa de Navegação Madeirense
Empresa de Navegação Madeirense
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Funchal

Λεωφορείο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Funchal

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα-Funchal συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Funchal είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα-Funchal ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς Funchal στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα-Funchal. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Funchal

ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Funchal

Πτήσεις Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Funchal

Αεροπορικές εταιρείες Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Funchal

TAP Portugal
TAP Portugal
Transavia.com France
Transavia.com France
Easyjet
Easyjet
Air Europa
Air Europa
Ryanair
Ryanair
Air Berlin
Air Berlin
Αναζήτηση για πτήσεις Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Funchal

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης