Προτεινόμενη διαδρομή
Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βαρκελώνη με αεροπορικά, λεωφορείο, τρένο
Βαρκελώνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Δείτε τιμές
Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μπιλμπάο
Μπιλμπάο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Βαρκελώνη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα από το Βαρκελώνη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Βαρκελώνη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Βαρκελώνη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, SNCF, Blablabus, FlixBus ή ALSA), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Βαρκελώνη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα - Βαρκελώνη.

Για το ταξίδι σας από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Βαρκελώνη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς Βαρκελώνη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Βαρκελώνη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Βαρκελώνη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα - Βαρκελώνη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Βαρκελώνη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα με το Βαρκελώνη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βαρκελώνη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Βαρκελώνη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Βαρκελώνη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βαρκελώνη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα είτε στο Βαρκελώνη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Βαρκελώνη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Βαρκελώνη

Πόλη αναχώρησης
Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα
Ισπανία
Πόλη προορισμού
Βαρκελώνη
Ισπανία
Καταλονία
Απόσταση
899 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά, λεωφορείο και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Βαρκελώνη
Αναζήτηση διαμονής στο Βαρκελώνη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Βαρκελώνη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Βαρκελώνη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Βαρκελώνη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, SNCF, Blablabus, FlixBus ή ALSA, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Βαρκελώνη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Βαρκελώνη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Βαρκελώνη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς το Βαρκελώνη.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Βαρκελώνη είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Βαρκελώνη.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς το Βαρκελώνη μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Βαρκελώνη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς το Βαρκελώνη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βαρκελώνη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Βαρκελώνη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα-Βαρκελώνη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς το Βαρκελώνη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βαρκελώνη για να καλύψουν την απόσταση των 899 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Βαρκελώνη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα-Βαρκελώνη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα ή του Βαρκελώνη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα-Βαρκελώνη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα - Βαρκελώνη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς το Βαρκελώνη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Βαρκελώνη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 899 km μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Βαρκελώνη.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς το Βαρκελώνη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς το Βαρκελώνη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Βαρκελώνη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα; Πού θα φτάσω στο Βαρκελώνη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα

Santiago de Compostela
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα

Santiago De Compostela
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα

Santiago De Compostela
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βαρκελώνη

Barcelone Norte
Χάρτης
Barcelone Sants
Χάρτης
Barcelona Puerto Maritimo
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βαρκελώνη

Barcelona-Sants
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βαρκελώνη

Barcelona-El Prat
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Βαρκελώνη
Αναζήτηση διαμονής στο Βαρκελώνη

Λεωφορείο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Βαρκελώνη

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα-Βαρκελώνη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Βαρκελώνη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Βαρκελώνη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα-Βαρκελώνη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Βαρκελώνη

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Βαρκελώνη

Τρένα Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Βαρκελώνη

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς το Βαρκελώνη, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς το Βαρκελώνη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Βαρκελώνη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Βαρκελώνη.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Βαρκελώνη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς Βαρκελώνη

Renfe
Renfe
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Βαρκελώνη

Πτήσεις Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Βαρκελώνη

Αεροπορικές εταιρείες Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Βαρκελώνη

Air Europa
Air Europa
Iberia
Iberia
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Αναζήτηση για πτήσεις Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Βαρκελώνη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Βαρκελώνη

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Βαρκελώνη εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στο Βαρκελώνη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα προς Βαρκελώνη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Βαρκελώνη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και Βαρκελώνη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Βαρκελώνη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα Βαρκελώνη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης