Προτεινόμενη διαδρομή
Σαλέρνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κλουζ-Ναπόκα
Κλουζ-Ναπόκα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σαλέρνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Deva
Deva
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Κλουζ-Ναπόκα
Κλουζ-Ναπόκα
Δείτε τιμές
Σαλέρνο
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Sebes
Sebes
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Κλουζ-Ναπόκα
Κλουζ-Ναπόκα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σαλέρνο στο Κλουζ-Ναπόκα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σαλέρνο από το Κλουζ-Ναπόκα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σαλέρνο στο Κλουζ-Ναπόκα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σαλέρνο και Κλουζ-Ναπόκα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Italo (NTV), Trenitalia, CFR Călători, FlixBus ή Wizzair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σαλέρνο και Κλουζ-Ναπόκα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σαλέρνο - Κλουζ-Ναπόκα.

Για το ταξίδι σας από το Σαλέρνο στο Κλουζ-Ναπόκα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σαλέρνο προς Κλουζ-Ναπόκα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σαλέρνο στο Κλουζ-Ναπόκα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σαλέρνο Κλουζ-Ναπόκα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σαλέρνο - Κλουζ-Ναπόκα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Σαλέρνο Κλουζ-Ναπόκα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Σαλέρνο με το Κλουζ-Ναπόκα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κλουζ-Ναπόκα σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Σαλέρνο Κλουζ-Ναπόκα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Σαλέρνο και Κλουζ-Ναπόκα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Κλουζ-Ναπόκα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Σαλέρνο είτε στο Κλουζ-Ναπόκα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σαλέρνο στο Κλουζ-Ναπόκα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σαλέρνο Κλουζ-Ναπόκα

Πόλη αναχώρησης
Σαλέρνο
Ιταλία
Campania
Πόλη προορισμού
Κλουζ-Ναπόκα
Ρουμανία
Απόσταση
981 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαλέρνο Κλουζ-Ναπόκα
Αναζήτηση διαμονής στο Κλουζ-Ναπόκα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαλέρνο στο Κλουζ-Ναπόκα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαλέρνο στο Κλουζ-Ναπόκα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σαλέρνο και Κλουζ-Ναπόκα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Italo (NTV), Trenitalia, CFR Călători, FlixBus ή Wizzair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σαλέρνο και Κλουζ-Ναπόκα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σαλέρνο και Κλουζ-Ναπόκα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Σαλέρνο στο Κλουζ-Ναπόκα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Σαλέρνο προς το Κλουζ-Ναπόκα.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Σαλέρνο και Κλουζ-Ναπόκα είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Σαλέρνο στο Κλουζ-Ναπόκα.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Σαλέρνο Κλουζ-Ναπόκα. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Σαλέρνο προς το Κλουζ-Ναπόκα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Σαλέρνο και Κλουζ-Ναπόκα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 981 km μεταξύ Σαλέρνο και Κλουζ-Ναπόκα.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Σαλέρνο προς το Κλουζ-Ναπόκα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Σαλέρνο προς το Κλουζ-Ναπόκα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Κλουζ-Ναπόκα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Σαλέρνο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σαλέρνο στο Κλουζ-Ναπόκα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Σαλέρνο προς το Κλουζ-Ναπόκα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κλουζ-Ναπόκα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Σαλέρνο και Κλουζ-Ναπόκα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Σαλέρνο-Κλουζ-Ναπόκα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σαλέρνο προς το Κλουζ-Ναπόκα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κλουζ-Ναπόκα για να καλύψουν την απόσταση των 981 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σαλέρνο στο Κλουζ-Ναπόκα;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Σαλέρνο προς το Κλουζ-Ναπόκα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Σαλέρνο και Κλουζ-Ναπόκα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σαλέρνο-Κλουζ-Ναπόκα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σαλέρνο - Κλουζ-Ναπόκα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σαλέρνο; Πού θα φτάσω στο Κλουζ-Ναπόκα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Σαλέρνο

Salerno - Piazza della Concordia
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Σαλέρνο

Salerno
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κλουζ-Ναπόκα

Cluj-Napoca (bus station Beta)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κλουζ-Ναπόκα

Apahida
Χάρτης
Dezmir h.
Χάρτης
Cluj Napoca Est
Χάρτης
Clujana h.
Χάρτης
Cluj Napoca
Χάρτης
Cojocna Hm.
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κλουζ-Ναπόκα

Napoca
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαλέρνο Κλουζ-Ναπόκα
Αναζήτηση διαμονής στο Κλουζ-Ναπόκα

Λεωφορείο Σαλέρνο Κλουζ-Ναπόκα

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Σαλέρνο και Κλουζ-Ναπόκα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Σαλέρνο-Κλουζ-Ναπόκα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Σαλέρνο προς Κλουζ-Ναπόκα στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Σαλέρνο-Κλουζ-Ναπόκα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Σαλέρνο από Κλουζ-Ναπόκα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Κλουζ-Ναπόκα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Σαλέρνο Κλουζ-Ναπόκα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σαλέρνο Κλουζ-Ναπόκα

Τρένα Σαλέρνο Κλουζ-Ναπόκα

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Σαλέρνο και Κλουζ-Ναπόκα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Σαλέρνο προς το Κλουζ-Ναπόκα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Σαλέρνο και Κλουζ-Ναπόκα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Σαλέρνο προς το Κλουζ-Ναπόκα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Σαλέρνο προς Κλουζ-Ναπόκα

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
CFR Călători
CFR Călători
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σαλέρνο Κλουζ-Ναπόκα

Πτήσεις Σαλέρνο Κλουζ-Ναπόκα

Αεροπορικές εταιρείες Σαλέρνο Κλουζ-Ναπόκα

Wizzair
Wizzair
Αναζήτηση για πτήσεις Σαλέρνο Κλουζ-Ναπόκα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Σαλέρνο Κλουζ-Ναπόκα

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σαλέρνο και Κλουζ-Ναπόκα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Σαλέρνο και Κλουζ-Ναπόκα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Σαλέρνο και Κλουζ-Ναπόκα εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Σαλέρνο προς το Κλουζ-Ναπόκα εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Σαλέρνο Κλουζ-Ναπόκα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Σαλέρνο Κλουζ-Ναπόκα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης