Προτεινόμενη διαδρομή
Σάλτσμπουργκ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάλμα (Μαγιόρκα) με αεροπορικά
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σάλτσμπουργκ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Μόναχο
Μόναχο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πάλμα (Μαγιόρκα)
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Δείτε τιμές
Σάλτσμπουργκ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Γένοβα
Γένοβα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πάλμα (Μαγιόρκα)
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σάλτσμπουργκ στο Πάλμα (Μαγιόρκα);

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σάλτσμπουργκ από το Πάλμα (Μαγιόρκα) και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σάλτσμπουργκ στο Πάλμα (Μαγιόρκα), είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Πάλμα (Μαγιόρκα), είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (MÁV, Deutsche Bahn, ÖBB, Hellö ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Πάλμα (Μαγιόρκα), έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σάλτσμπουργκ - Πάλμα (Μαγιόρκα).

Για το ταξίδι σας από το Σάλτσμπουργκ στο Πάλμα (Μαγιόρκα), έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σάλτσμπουργκ προς Πάλμα (Μαγιόρκα)

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σάλτσμπουργκ στο Πάλμα (Μαγιόρκα), προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σάλτσμπουργκ Πάλμα (Μαγιόρκα) με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σάλτσμπουργκ - Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Σάλτσμπουργκ Πάλμα (Μαγιόρκα)

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Σάλτσμπουργκ με το Πάλμα (Μαγιόρκα), προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πάλμα (Μαγιόρκα) σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σάλτσμπουργκ στο Πάλμα (Μαγιόρκα) για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σάλτσμπουργκ Πάλμα (Μαγιόρκα)

Πόλη αναχώρησης
Σάλτσμπουργκ
Αυστρία
Σάλτσμπουργκ
Πόλη προορισμού
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Απόσταση
1237 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Σάλτσμπουργκ Πάλμα (Μαγιόρκα)
Αναζήτηση διαμονής στο Πάλμα (Μαγιόρκα)
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σάλτσμπουργκ στο Πάλμα (Μαγιόρκα) με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σάλτσμπουργκ στο Πάλμα (Μαγιόρκα) με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Πάλμα (Μαγιόρκα) που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η MÁV, Deutsche Bahn, ÖBB, Hellö ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Πάλμα (Μαγιόρκα) με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Πάλμα (Μαγιόρκα)

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Σάλτσμπουργκ προς το Πάλμα (Μαγιόρκα);
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1237 km μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Πάλμα (Μαγιόρκα).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Σάλτσμπουργκ Πάλμα (Μαγιόρκα) έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σάλτσμπουργκ στο Πάλμα (Μαγιόρκα);
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Σάλτσμπουργκ-Πάλμα (Μαγιόρκα) μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σάλτσμπουργκ στο Πάλμα (Μαγιόρκα);
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Σάλτσμπουργκ ή του Πάλμα (Μαγιόρκα) βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σάλτσμπουργκ-Πάλμα (Μαγιόρκα) μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σάλτσμπουργκ; Πού θα φτάσω στο Πάλμα (Μαγιόρκα);

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Σάλτσμπουργκ

Salzburg Flughafen
Χάρτης
Salzburg P+R Süd
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Σάλτσμπουργκ

Salzburg Hbf
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Σάλτσμπουργκ

Wolfgang Amadeus Mozart
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Πάλμα (Μαγιόρκα)

Palma Mallorca
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σάλτσμπουργκ Πάλμα (Μαγιόρκα)
Αναζήτηση διαμονής στο Πάλμα (Μαγιόρκα)

Λεωφορείο Σάλτσμπουργκ Πάλμα (Μαγιόρκα)

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Σάλτσμπουργκ-Πάλμα (Μαγιόρκα) συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Πάλμα (Μαγιόρκα) συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Πάλμα (Μαγιόρκα) για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Πάλμα (Μαγιόρκα) προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Σάλτσμπουργκ Πάλμα (Μαγιόρκα)

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σάλτσμπουργκ Πάλμα (Μαγιόρκα)

Τρένα Σάλτσμπουργκ Πάλμα (Μαγιόρκα)

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Σάλτσμπουργκ προς το Πάλμα (Μαγιόρκα) μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Σάλτσμπουργκ στο Πάλμα (Μαγιόρκα) εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Σάλτσμπουργκ προς το Πάλμα (Μαγιόρκα) τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Σάλτσμπουργκ προς Πάλμα (Μαγιόρκα)

MÁV
MÁV
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
Bayerische Oberlandbahn
Bayerische Oberlandbahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σάλτσμπουργκ Πάλμα (Μαγιόρκα)

Πτήσεις Σάλτσμπουργκ Πάλμα (Μαγιόρκα)

Αεροπορικές εταιρείες Σάλτσμπουργκ Πάλμα (Μαγιόρκα)

Air Berlin
Air Berlin
Sunexpress
Sunexpress
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Eurowings
Eurowings
Niki Airlines
Niki Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Σάλτσμπουργκ Πάλμα (Μαγιόρκα)

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης