Προτεινόμενη διαδρομή
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σάλτσμπουργκ με αεροπορικά
Σάλτσμπουργκ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μόναχο
Μόναχο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Σάλτσμπουργκ
Σάλτσμπουργκ
Δείτε τιμές
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βιέννη
Βιέννη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Σάλτσμπουργκ
Σάλτσμπουργκ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Σάλτσμπουργκ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πάλμα (Μαγιόρκα) από το Σάλτσμπουργκ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Σάλτσμπουργκ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σάλτσμπουργκ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (MÁV, Deutsche Bahn, ÖBB, Hellö ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σάλτσμπουργκ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πάλμα (Μαγιόρκα) - Σάλτσμπουργκ.

Για το ταξίδι σας από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Σάλτσμπουργκ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πάλμα (Μαγιόρκα) προς Σάλτσμπουργκ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Σάλτσμπουργκ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πάλμα (Μαγιόρκα) Σάλτσμπουργκ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πάλμα (Μαγιόρκα) - Σάλτσμπουργκ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πάλμα (Μαγιόρκα) Σάλτσμπουργκ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πάλμα (Μαγιόρκα) με το Σάλτσμπουργκ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σάλτσμπουργκ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Σάλτσμπουργκ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πάλμα (Μαγιόρκα) Σάλτσμπουργκ

Πόλη αναχώρησης
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Πόλη προορισμού
Σάλτσμπουργκ
Αυστρία
Σάλτσμπουργκ
Απόσταση
1237 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάλμα (Μαγιόρκα) Σάλτσμπουργκ
Αναζήτηση διαμονής στο Σάλτσμπουργκ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Σάλτσμπουργκ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Σάλτσμπουργκ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σάλτσμπουργκ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η MÁV, Deutsche Bahn, ÖBB, Hellö ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σάλτσμπουργκ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σάλτσμπουργκ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πάλμα (Μαγιόρκα) προς το Σάλτσμπουργκ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σάλτσμπουργκ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1237 km μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σάλτσμπουργκ.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Πάλμα (Μαγιόρκα) Σάλτσμπουργκ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Σάλτσμπουργκ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σάλτσμπουργκ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Πάλμα (Μαγιόρκα)-Σάλτσμπουργκ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Σάλτσμπουργκ;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Πάλμα (Μαγιόρκα) ή του Σάλτσμπουργκ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πάλμα (Μαγιόρκα)-Σάλτσμπουργκ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πάλμα (Μαγιόρκα); Πού θα φτάσω στο Σάλτσμπουργκ;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πάλμα (Μαγιόρκα)

Palma Mallorca
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Σάλτσμπουργκ

Salzburg Flughafen
Χάρτης
Salzburg P+R Süd
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Σάλτσμπουργκ

Salzburg Hbf
Χάρτης
Salzburg Süd
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Σάλτσμπουργκ

Wolfgang Amadeus Mozart
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάλμα (Μαγιόρκα) Σάλτσμπουργκ
Αναζήτηση διαμονής στο Σάλτσμπουργκ

Λεωφορείο Πάλμα (Μαγιόρκα) Σάλτσμπουργκ

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Πάλμα (Μαγιόρκα)-Σάλτσμπουργκ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σάλτσμπουργκ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Σάλτσμπουργκ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σάλτσμπουργκ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Πάλμα (Μαγιόρκα) Σάλτσμπουργκ

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πάλμα (Μαγιόρκα) Σάλτσμπουργκ

Τρένα Πάλμα (Μαγιόρκα) Σάλτσμπουργκ

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Πάλμα (Μαγιόρκα) προς το Σάλτσμπουργκ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Σάλτσμπουργκ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Σάλτσμπουργκ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πάλμα (Μαγιόρκα) προς το Σάλτσμπουργκ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Πάλμα (Μαγιόρκα) προς Σάλτσμπουργκ

MÁV
MÁV
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
Bayerische Oberlandbahn
Bayerische Oberlandbahn
WestBahn
WestBahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πάλμα (Μαγιόρκα) Σάλτσμπουργκ

Πτήσεις Πάλμα (Μαγιόρκα) Σάλτσμπουργκ

Αεροπορικές εταιρείες Πάλμα (Μαγιόρκα) Σάλτσμπουργκ

Air Berlin
Air Berlin
Sunexpress
Sunexpress
Meridiana
Meridiana
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Lufthansa
Lufthansa
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Eurowings
Eurowings
Niki Airlines
Niki Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Πάλμα (Μαγιόρκα) Σάλτσμπουργκ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης