Προτεινόμενη διαδρομή
Σάλτσμπουργκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Σααρμπρύκεν
Σααρμπρύκεν
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μετς
Μετς
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σάλτσμπουργκ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μετς με λεωφορείο, Carpooling
Μετς
Δείτε τιμές
Σάλτσμπουργκ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Χαϊδελβέργη
Χαϊδελβέργη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μετς
Μετς
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σάλτσμπουργκ στο Μετς;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σάλτσμπουργκ από το Μετς και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σάλτσμπουργκ στο Μετς, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Μετς, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, Deutsche Bahn, MÁV, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Μετς, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σάλτσμπουργκ - Μετς.

Για το ταξίδι σας από το Σάλτσμπουργκ στο Μετς, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σάλτσμπουργκ προς Μετς

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σάλτσμπουργκ στο Μετς, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σάλτσμπουργκ Μετς με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σάλτσμπουργκ - Μετς είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Σάλτσμπουργκ Μετς

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Μετς είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μετς με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Σάλτσμπουργκ είτε στο Μετς.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σάλτσμπουργκ στο Μετς για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σάλτσμπουργκ Μετς

Πόλη αναχώρησης
Σάλτσμπουργκ
Αυστρία
Σάλτσμπουργκ
Πόλη προορισμού
Μετς
Γαλλία
Λωρραίνη
Απόσταση
527 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Σάλτσμπουργκ Μετς
Αναζήτηση διαμονής στο Μετς
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σάλτσμπουργκ στο Μετς με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σάλτσμπουργκ στο Μετς με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Μετς που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, Deutsche Bahn, MÁV, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Μετς με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Μετς

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σάλτσμπουργκ στο Μετς;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Σάλτσμπουργκ προς το Μετς είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μετς (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Σάλτσμπουργκ-Μετς μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σάλτσμπουργκ στο Μετς;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Σάλτσμπουργκ-Μετς θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σάλτσμπουργκ-Μετς μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Σάλτσμπουργκ στο Μετς;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Σάλτσμπουργκ προς το Μετς.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Σάλτσμπουργκ στο Μετς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σάλτσμπουργκ; Πού θα φτάσω στο Μετς;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Σάλτσμπουργκ

Salzburg P+R Süd
Χάρτης
Salzburg Flughafen
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Σάλτσμπουργκ

Salzburg Hbf
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μετς

Metz
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μετς

Metz-Ville
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σάλτσμπουργκ Μετς
Αναζήτηση διαμονής στο Μετς

Λεωφορείο Σάλτσμπουργκ Μετς

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Σάλτσμπουργκ-Μετς, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Μετς συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μετς για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Σάλτσμπουργκ-Μετς. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Σάλτσμπουργκ Μετς

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σάλτσμπουργκ Μετς

Τρένα Σάλτσμπουργκ Μετς

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Σάλτσμπουργκ στο Μετς εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μετς είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Μετς είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Σάλτσμπουργκ προς το Μετς τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Σάλτσμπουργκ προς Μετς

SNCF
SNCF
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Bayerische Oberlandbahn
Bayerische Oberlandbahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σάλτσμπουργκ Μετς

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Σάλτσμπουργκ Μετς

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Μετς εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Σάλτσμπουργκ στο Μετς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Σάλτσμπουργκ προς Μετς, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Μετς, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Σάλτσμπουργκ Μετς

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Σάλτσμπουργκ Μετς

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης