Προτεινόμενη διαδρομή
Σάλτσμπουργκ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ναντ με αεροπορικά, λεωφορείο
Ναντ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σάλτσμπουργκ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Μόναχο
Μόναχο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ναντ
Ναντ
Δείτε τιμές
Σάλτσμπουργκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ναντ
Ναντ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σάλτσμπουργκ στο Ναντ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σάλτσμπουργκ από το Ναντ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σάλτσμπουργκ στο Ναντ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Ναντ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (MÁV, Deutsche Bahn, ÖBB, Hellö ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Ναντ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σάλτσμπουργκ - Ναντ.

Για το ταξίδι σας από το Σάλτσμπουργκ στο Ναντ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σάλτσμπουργκ προς Ναντ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σάλτσμπουργκ στο Ναντ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σάλτσμπουργκ Ναντ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σάλτσμπουργκ - Ναντ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Σάλτσμπουργκ Ναντ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Σάλτσμπουργκ με το Ναντ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ναντ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σάλτσμπουργκ στο Ναντ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σάλτσμπουργκ Ναντ

Πόλη αναχώρησης
Σάλτσμπουργκ
Αυστρία
Σάλτσμπουργκ
Πόλη προορισμού
Ναντ
Γαλλία
Περιοχή του Λίγηρα
Απόσταση
1097 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Σάλτσμπουργκ Ναντ
Αναζήτηση διαμονής στο Ναντ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σάλτσμπουργκ στο Ναντ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σάλτσμπουργκ στο Ναντ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Ναντ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η MÁV, Deutsche Bahn, ÖBB, Hellö ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Ναντ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Ναντ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σάλτσμπουργκ στο Ναντ;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Ναντ προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Σάλτσμπουργκ προς το Ναντ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σάλτσμπουργκ-Ναντ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σάλτσμπουργκ - Ναντ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σάλτσμπουργκ στο Ναντ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Ναντ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Σάλτσμπουργκ προς το Ναντ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ναντ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Σάλτσμπουργκ-Ναντ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σάλτσμπουργκ προς το Ναντ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ναντ για να καλύψουν την απόσταση των 1097 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Σάλτσμπουργκ προς το Ναντ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Ναντ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1097 km μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Ναντ.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Σάλτσμπουργκ προς το Ναντ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ναντ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Σάλτσμπουργκ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Σάλτσμπουργκ προς το Ναντ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Σάλτσμπουργκ; Πού θα φτάσω στο Ναντ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Σάλτσμπουργκ

Salzburg Flughafen
Χάρτης
Salzburg P+R Süd
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Σάλτσμπουργκ

Salzburg Hbf
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Σάλτσμπουργκ

Wolfgang Amadeus Mozart
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ναντ

Nantes
Χάρτης
Nantes - La Haluchère
Χάρτης
Nantes Aéroport
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ναντ

Nantes
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ναντ

Nantes Atlantique
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σάλτσμπουργκ Ναντ
Αναζήτηση διαμονής στο Ναντ

Λεωφορείο Σάλτσμπουργκ Ναντ

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Ναντ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ναντ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Σάλτσμπουργκ-Ναντ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Ναντ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Σάλτσμπουργκ-Ναντ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Σάλτσμπουργκ προς Ναντ στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Σάλτσμπουργκ Ναντ

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σάλτσμπουργκ Ναντ

Τρένα Σάλτσμπουργκ Ναντ

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Σάλτσμπουργκ στο Ναντ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ναντ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Σάλτσμπουργκ προς το Ναντ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Σάλτσμπουργκ στο Ναντ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Ναντ.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Σάλτσμπουργκ προς το Ναντ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Σάλτσμπουργκ προς Ναντ

MÁV
MÁV
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
Bayerische Oberlandbahn
Bayerische Oberlandbahn
SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σάλτσμπουργκ Ναντ

Πτήσεις Σάλτσμπουργκ Ναντ

Αεροπορικές εταιρείες Σάλτσμπουργκ Ναντ

Volotea
Volotea
Cityjet
Cityjet
FlyBE
FlyBE
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Thomas Cook Airlines UK
Thomas Cook Airlines UK
Ryanair
Ryanair
Eurowings
Eurowings
Air France
Air France
Αναζήτηση για πτήσεις Σάλτσμπουργκ Ναντ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης