Προτεινόμενη διαδρομή
Ρώμη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρίγα με αεροπορικά
Ρίγα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρώμη
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο για Βιέννη
Βιέννη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά για Ρίγα
Ρίγα
Δείτε τιμές
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ρίγα
Ρίγα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ρώμη στο Ρίγα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ρώμη από το Ρίγα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ρώμη στο Ρίγα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρώμη και Ρίγα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (ÖBB, FlixBus, Air Baltic, Ryanair ή Alitalia), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ρώμη και Ρίγα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ρώμη - Ρίγα.

Για το ταξίδι σας από το Ρώμη στο Ρίγα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ρώμη Ρίγα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ρώμη και Ρίγα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ρώμη προς Ρίγα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ρώμη στο Ρίγα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ρώμη Ρίγα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ρώμη - Ρίγα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ρώμη Ρίγα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ρώμη με το Ρίγα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ρίγα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ρώμη στο Ρίγα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ρώμη Ρίγα

Πόλη αναχώρησης
Ρώμη
Ιταλία
Λάτιο
Πόλη προορισμού
Ρίγα
Λατβία
Απόσταση
1867 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρώμη Ρίγα
Αναζήτηση διαμονής στο Ρίγα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρώμη στο Ρίγα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρώμη στο Ρίγα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ρώμη και Ρίγα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η ÖBB, FlixBus, Air Baltic, Ryanair ή Alitalia, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ρώμη και Ρίγα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρώμη και Ρίγα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ρώμη προς το Ρίγα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ρώμη προς το Ρίγα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ρώμη προς το Ρίγα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ρώμη στο Ρίγα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ρώμη προς το Ρίγα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ρίγα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ρώμη προς το Ρίγα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ρίγα για να καλύψουν την απόσταση των 1867 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ρώμη στο Ρίγα;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Ρώμη και Ρίγα προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ρώμη και Ρίγα δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ρώμη στο Ρίγα;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Ρώμη και Ρίγα προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ρώμη - Ρίγα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ρώμη; Πού θα φτάσω στο Ρίγα;

Σταθμοί αναχώρησης στο Ρώμη

Roma Termini
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ρώμη

Fiumicino
Χάρτης
Ciampino
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ρίγα

Riga
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ρίγα

Riga
Χάρτης
Riga International Airport
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ρίγα

Riga
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρώμη Ρίγα
Αναζήτηση διαμονής στο Ρίγα

Πλοία Ρώμη Ρίγα

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Ρώμη προς Ρίγα ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ρώμη και Ρίγα. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ρώμη και Ρίγα και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ρίγα με άλλο μέσο μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ρώμη για το Ρίγα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρώμη - Ρίγα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Ρώμη Ρίγα

Tallink
Tallink
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρώμη Ρίγα

Λεωφορείο Ρώμη Ρίγα

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ρώμη-Ρίγα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ρώμη προς Ρίγα στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ρώμη και Ρίγα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ρώμη και Ρίγα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Ρώμη Ρίγα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ρώμη Ρίγα

Τρένα Ρώμη Ρίγα

Τα τρένα μεταξύ Ρώμη και Ρίγα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ρώμη στο Ρίγα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ρώμη και Ρίγα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ρώμη και Ρίγα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Ρώμη προς Ρίγα

ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ρώμη Ρίγα

Πτήσεις Ρώμη Ρίγα

Αεροπορικές εταιρείες Ρώμη Ρίγα

Air Baltic
Air Baltic
Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Wizzair
Wizzair
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Cimber Air
Cimber Air
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Ethiopian Airlines
Ethiopian Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Ρώμη Ρίγα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης