Ρώμη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Φλωρεντία με τρένο, λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling
Φλωρεντία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ρώμη στο Φλωρεντία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ρώμη από το Φλωρεντία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ρώμη στο Φλωρεντία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus ή Alitalia), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ρώμη - Φλωρεντία.

Για το ταξίδι σας από το Ρώμη στο Φλωρεντία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ρώμη προς Φλωρεντία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ρώμη στο Φλωρεντία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ρώμη Φλωρεντία με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ρώμη - Φλωρεντία είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ρώμη Φλωρεντία

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ρώμη με το Φλωρεντία, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Φλωρεντία σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ρώμη Φλωρεντία

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Φλωρεντία με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ρώμη είτε στο Φλωρεντία.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ρώμη στο Φλωρεντία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ρώμη Φλωρεντία

Πόλη αναχώρησης
Ρώμη
Ιταλία
Λάτιο
Πόλη προορισμού
Φλωρεντία
Ιταλία
Τοσκάνη
Απόσταση
231 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, λεωφορείο, αεροπορικά και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρώμη Φλωρεντία
Αναζήτηση διαμονής στο Φλωρεντία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρώμη στο Φλωρεντία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρώμη στο Φλωρεντία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus ή Alitalia, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ρώμη στο Φλωρεντία;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Ρώμη-Φλωρεντία θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ρώμη ή του Φλωρεντία βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ρώμη προς το Φλωρεντία είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ρώμη-Φλωρεντία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ρώμη - Φλωρεντία μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ρώμη στο Φλωρεντία;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Ρώμη προς το Φλωρεντία είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Ρώμη προς το Φλωρεντία.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Ρώμη στο Φλωρεντία είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Ρώμη στο Φλωρεντία.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ρώμη προς το Φλωρεντία μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ρώμη στο Φλωρεντία;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ρώμη προς το Φλωρεντία είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Φλωρεντία (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Ρώμη-Φλωρεντία μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ρώμη προς το Φλωρεντία είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Φλωρεντία για να καλύψουν την απόσταση των 231 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ρώμη προς το Φλωρεντία;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 231 km μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ρώμη προς το Φλωρεντία, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ρώμη προς το Φλωρεντία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Φλωρεντία πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ρώμη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ρώμη Φλωρεντία έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ρώμη; Πού θα φτάσω στο Φλωρεντία;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ρώμη

Roma
Χάρτης
Roma Tiburtina
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ρώμη

Roma Ostiense
Χάρτης
Roma S. Pietro
Χάρτης
Roma Termini
Χάρτης
Roma Trastevere
Χάρτης
Roma Tiburtina
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ρώμη

Fiumicino
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Φλωρεντία

Firenze
Χάρτης
Florence
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Φλωρεντία

Firenze Rifredi
Χάρτης
Firenze Santa Maria Novella
Χάρτης
Le Piagge
Χάρτης
Firenze Campo di Marte
Χάρτης
Firenze Castello
Χάρτης
Firenze Statuto
Χάρτης
Firenze Rovezzano
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Φλωρεντία

Peretola
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρώμη Φλωρεντία
Αναζήτηση διαμονής στο Φλωρεντία

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Ρώμη στο Φλωρεντία και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά ή Carpooling, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Ρώμη στο Φλωρεντία.

  • 1. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Ρώμη-Φλωρεντία είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Φλωρεντία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Ρώμη-Φλωρεντία. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Φλωρεντία.
  • 2. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Ρώμη-Φλωρεντία είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Φλωρεντία σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.
  • 3. Συγκρίνετε τους τρόπους μεταφοράς
    Μπορεί να είναι καλή ιδέα να συγκρίνετε τα διάφορα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας από το Ρώμη στο Φλωρεντία. Ενώ η πτήση ή το τρένο μπορεί να φαίνεται η πιο γρήγορη επιλογή για να φτάσετε στο Φλωρεντία, ο συνδυασμός αυτοκινήτων ή το λεωφορείο μπορεί συχνά να είναι φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις. Εξετάστε επίσης τη διάρκεια του ταξιδιού και τη διαδρομή για να βρείτε την πιο οικονομική λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Λεωφορείο Ρώμη Φλωρεντία

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ρώμη-Φλωρεντία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ρώμη προς Φλωρεντία στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Φλωρεντία για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ρώμη από Φλωρεντία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Φλωρεντία, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ρώμη-Φλωρεντία, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Ρώμη Φλωρεντία

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ρώμη Φλωρεντία

Τρένα Ρώμη Φλωρεντία

Τα τρένα μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ρώμη στο Φλωρεντία. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ρώμη προς το Φλωρεντία τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ρώμη στο Φλωρεντία εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Φλωρεντία είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Αυτό εξαρτάται συχνά από το ναύλο και την πολιτική ακύρωσης της σιδηροδρομικής εταιρείας. Εάν το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ρώμη προς το Φλωρεντία δεν μπορεί να επιστραφεί, ενδέχεται να υπάρχουν επιλογές για την ανταλλαγή ή την αλλαγή του με επιπλέον χρέωση.

Εταιρείες τρένων από Ρώμη προς Φλωρεντία

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ρώμη Φλωρεντία

Πτήσεις Ρώμη Φλωρεντία

Αεροπορικές εταιρείες Ρώμη Φλωρεντία

Alitalia
Alitalia
Αναζήτηση για πτήσεις Ρώμη Φλωρεντία

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ρώμη Φλωρεντία

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ρώμη στο Φλωρεντία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ρώμη προς Φλωρεντία, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Ρώμη και Φλωρεντία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ρώμη Φλωρεντία

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ρώμη Φλωρεντία
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης