Προτεινόμενη διαδρομή
Ρώμη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Οράν με αεροπορικά
Οράν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρώμη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Μασσαλία
Μασσαλία
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Οράν
Οράν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ρώμη στο Οράν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ρώμη από το Οράν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ρώμη στο Οράν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρώμη και Οράν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Eurolines, Blablabus, FlixBus, Iberia ή Vueling Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ρώμη και Οράν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ρώμη - Οράν.

Για το ταξίδι σας από το Ρώμη στο Οράν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ρώμη Οράν με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ρώμη και Οράν είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ρώμη προς Οράν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ρώμη στο Οράν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Ρώμη Οράν

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ρώμη με το Οράν, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Οράν σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ρώμη στο Οράν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ρώμη Οράν

Πόλη αναχώρησης
Ρώμη
Ιταλία
Λάτιο
Πόλη προορισμού
Οράν
Αλγερία
Απόσταση
1327 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρώμη Οράν
Αναζήτηση διαμονής στο Οράν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρώμη στο Οράν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρώμη στο Οράν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ρώμη και Οράν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Eurolines, Blablabus, FlixBus, Iberia ή Vueling Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ρώμη και Οράν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρώμη και Οράν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ρώμη στο Οράν;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ρώμη και Οράν, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ρώμη προς το Οράν είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Οράν για να καλύψουν την απόσταση των 1327 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ρώμη στο Οράν;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Ρώμη και Οράν προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ρώμη και Οράν δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ρώμη προς το Οράν;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ρώμη προς το Οράν, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Οράν πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ρώμη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ρώμη; Πού θα φτάσω στο Οράν;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ρώμη

Roma
Χάρτης
Roma Tiburtina
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ρώμη

Fiumicino
Χάρτης
Ciampino
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Οράν

Oran
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Οράν

Es Senia
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρώμη Οράν
Αναζήτηση διαμονής στο Οράν

Πλοία Ρώμη Οράν

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ρώμη και Οράν. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ρώμη για το Οράν μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρώμη - Οράν στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ρώμη και Οράν προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Ρώμη Οράν

Algérie Ferries
Algérie Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρώμη Οράν

Λεωφορείο Ρώμη Οράν

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ρώμη-Οράν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ρώμη προς Οράν στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ρώμη και Οράν είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ρώμη από Οράν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Οράν, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Ρώμη Οράν

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ρώμη Οράν

Πτήσεις Ρώμη Οράν

Αεροπορικές εταιρείες Ρώμη Οράν

Iberia
Iberia
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Air Algerie
Air Algerie
Alitalia
Alitalia
Aigle Azur
Aigle Azur
Αναζήτηση για πτήσεις Ρώμη Οράν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης