Προτεινόμενη διαδρομή
Ρώμη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βρέμη με αεροπορικά, τρένο, λεωφορείο
Βρέμη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Βρέμη
Βρέμη
Δείτε τιμές
Ρώμη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μόναχο
Μόναχο
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Βρέμη
Βρέμη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ρώμη στο Βρέμη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ρώμη από το Βρέμη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ρώμη στο Βρέμη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρώμη και Βρέμη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, FlixTrain, FlixBus, Lufthansa ή Air Berlin), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ρώμη και Βρέμη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ρώμη - Βρέμη.

Για το ταξίδι σας από το Ρώμη στο Βρέμη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ρώμη προς Βρέμη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ρώμη στο Βρέμη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ρώμη Βρέμη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ρώμη - Βρέμη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ρώμη Βρέμη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ρώμη με το Βρέμη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βρέμη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ρώμη στο Βρέμη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ρώμη Βρέμη

Πόλη αναχώρησης
Ρώμη
Ιταλία
Λάτιο
Πόλη προορισμού
Βρέμη
Γερμανία
Βρέμη
Απόσταση
1273 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά, τρένο και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρώμη Βρέμη
Αναζήτηση διαμονής στο Βρέμη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρώμη στο Βρέμη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρώμη στο Βρέμη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ρώμη και Βρέμη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, FlixTrain, FlixBus, Lufthansa ή Air Berlin, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ρώμη και Βρέμη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρώμη και Βρέμη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ρώμη στο Βρέμη;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ρώμη προς το Βρέμη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ρώμη ή του Βρέμη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ρώμη - Βρέμη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ρώμη-Βρέμη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ρώμη στο Βρέμη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ρώμη και Βρέμη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ρώμη προς το Βρέμη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βρέμη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ρώμη προς το Βρέμη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βρέμη για να καλύψουν την απόσταση των 1273 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Ρώμη-Βρέμη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ρώμη προς το Βρέμη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ρώμη προς το Βρέμη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ρώμη και Βρέμη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1273 km μεταξύ Ρώμη και Βρέμη.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Βρέμη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ρώμη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ρώμη προς το Βρέμη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Ρώμη; Πού θα φτάσω στο Βρέμη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ρώμη

Roma Tiburtina
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ρώμη

Roma Termini
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ρώμη

Fiumicino
Χάρτης
Ciampino
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βρέμη

Bremen
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βρέμη

Bremen Hbf
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βρέμη

Bremen
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρώμη Βρέμη
Αναζήτηση διαμονής στο Βρέμη

Λεωφορείο Ρώμη Βρέμη

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ρώμη-Βρέμη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ρώμη και Βρέμη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ρώμη από Βρέμη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Βρέμη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ρώμη-Βρέμη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Ρώμη Βρέμη

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ρώμη Βρέμη

Τρένα Ρώμη Βρέμη

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Ρώμη προς το Βρέμη, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ρώμη στο Βρέμη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ρώμη και Βρέμη.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ρώμη προς το Βρέμη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ρώμη στο Βρέμη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βρέμη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Ρώμη προς Βρέμη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ρώμη Βρέμη

Πτήσεις Ρώμη Βρέμη

Αεροπορικές εταιρείες Ρώμη Βρέμη

Lufthansa
Lufthansa
Air Berlin
Air Berlin
Alitalia
Alitalia
Germanwings
Germanwings
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Ρώμη Βρέμη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης