Προτεινόμενη διαδρομή
Ρόστοκ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο για Ταλίν
Ταλίν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρόστοκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ταλίν
Ταλίν
Δείτε τιμές
Ρόστοκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Ταλίν
Ταλίν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ρόστοκ στο Ταλίν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ρόστοκ από το Ταλίν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ρόστοκ στο Ταλίν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, FlixBus, IC Bus, Finnair ή Air Baltic), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ρόστοκ - Ταλίν.

Για το ταξίδι σας από το Ρόστοκ στο Ταλίν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ρόστοκ Ταλίν με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ρόστοκ προς Ταλίν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ρόστοκ στο Ταλίν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ρόστοκ Ταλίν με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ρόστοκ - Ταλίν είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ρόστοκ Ταλίν

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ρόστοκ με το Ταλίν, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ταλίν σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ρόστοκ Ταλίν

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ταλίν με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ρόστοκ είτε στο Ταλίν.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ρόστοκ στο Ταλίν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ρόστοκ Ταλίν

Πόλη αναχώρησης
Ρόστοκ
Γερμανία
Mecklenburg-Vorpommern
Πόλη προορισμού
Ταλίν
Εσθονία
Απόσταση
970 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρόστοκ Ταλίν
Αναζήτηση διαμονής στο Ταλίν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρόστοκ στο Ταλίν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρόστοκ στο Ταλίν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, FlixBus, IC Bus, Finnair ή Air Baltic, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ρόστοκ στο Ταλίν;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ρόστοκ ή του Ταλίν βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ρόστοκ - Ταλίν μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ρόστοκ-Ταλίν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ρόστοκ στο Ταλίν;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ταλίν.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ρόστοκ στο Ταλίν;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Ρόστοκ προς το Ταλίν.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Ρόστοκ Ταλίν. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Ρόστοκ στο Ταλίν.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ρόστοκ στο Ταλίν;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ρόστοκ προς το Ταλίν είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ταλίν (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ρόστοκ προς το Ταλίν είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ταλίν για να καλύψουν την απόσταση των 970 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Ρόστοκ-Ταλίν μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ρόστοκ προς το Ταλίν;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ρόστοκ προς το Ταλίν, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 970 km μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ρόστοκ Ταλίν έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ρόστοκ προς το Ταλίν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Ρόστοκ; Πού θα φτάσω στο Ταλίν;

Λιμένες αναχώρησης στο Ρόστοκ

Rostack Seehafen
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ρόστοκ

Rostock, ZOB
Χάρτης
Warnemünde Werft
Χάρτης
Warnemünde Strand
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ρόστοκ

Rostock Hbf
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ταλίν

Tallinn Terminal A
Χάρτης
Tallinn Terminal D
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ταλίν

Tallinn
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ταλίν

Ulemiste
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρόστοκ Ταλίν
Αναζήτηση διαμονής στο Ταλίν

Πλοία Ρόστοκ Ταλίν

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Ρόστοκ προς Ταλίν ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ταλίν με άλλο μέσο μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ρόστοκ για το Ταλίν μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρόστοκ - Ταλίν στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Ρόστοκ Ταλίν

Eckerö Line
Eckerö Line
St. Peter Line
St. Peter Line
Viking Line
Viking Line
Tallink
Tallink
Finnlines
Finnlines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρόστοκ Ταλίν

Λεωφορείο Ρόστοκ Ταλίν

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ρόστοκ-Ταλίν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ρόστοκ προς Ταλίν στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ρόστοκ από Ταλίν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ταλίν, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ρόστοκ-Ταλίν συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Ρόστοκ Ταλίν

FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ρόστοκ Ταλίν

Τρένα Ρόστοκ Ταλίν

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ρόστοκ στο Ταλίν. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ρόστοκ προς το Ταλίν. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ρόστοκ προς το Ταλίν μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Ρόστοκ προς Ταλίν

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ρόστοκ Ταλίν

Πτήσεις Ρόστοκ Ταλίν

Αεροπορικές εταιρείες Ρόστοκ Ταλίν

Finnair
Finnair
Air Baltic
Air Baltic
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
FlyBE
FlyBE
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Ρόστοκ Ταλίν

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ρόστοκ Ταλίν

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Ρόστοκ και Ταλίν. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Ρόστοκ Ταλίν για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ρόστοκ Ταλίν

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ρόστοκ Ταλίν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης