Προτεινόμενη διαδρομή
Ριέκα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Γκντανσκ με λεωφορείο, αεροπορικά
Γκντανσκ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ριέκα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Βρότσλαβ
Βρότσλαβ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Γκντανσκ
Γκντανσκ
Δείτε τιμές
Ριέκα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Γκντανσκ
Γκντανσκ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ριέκα στο Γκντανσκ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ριέκα από το Γκντανσκ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ριέκα στο Γκντανσκ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ριέκα και Γκντανσκ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (OLT Express, EuroLot, FlixBus, Blablacar ή PKP Intercity), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ριέκα και Γκντανσκ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ριέκα - Γκντανσκ.

Για το ταξίδι σας από το Ριέκα στο Γκντανσκ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ριέκα προς Γκντανσκ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ριέκα στο Γκντανσκ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ριέκα Γκντανσκ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ριέκα - Γκντανσκ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ριέκα Γκντανσκ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ριέκα με το Γκντανσκ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Γκντανσκ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ριέκα στο Γκντανσκ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ριέκα Γκντανσκ

Πόλη αναχώρησης
Ριέκα
Κροατία
Primorje-Gorski Kotar
Πόλη προορισμού
Γκντανσκ
Πολωνία
Απόσταση
1048 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ριέκα Γκντανσκ
Αναζήτηση διαμονής στο Γκντανσκ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ριέκα στο Γκντανσκ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ριέκα στο Γκντανσκ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ριέκα και Γκντανσκ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η OLT Express, EuroLot, FlixBus, Blablacar ή PKP Intercity, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ριέκα και Γκντανσκ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ριέκα και Γκντανσκ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ριέκα στο Γκντανσκ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Ριέκα-Γκντανσκ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ριέκα - Γκντανσκ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ριέκα στο Γκντανσκ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ριέκα και Γκντανσκ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ριέκα προς το Γκντανσκ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Γκντανσκ για να καλύψουν την απόσταση των 1048 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ριέκα προς το Γκντανσκ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ριέκα προς το Γκντανσκ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Γκντανσκ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ριέκα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ριέκα; Πού θα φτάσω στο Γκντανσκ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ριέκα

Rijeka
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ριέκα

Rijeka
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Γκντανσκ

Gdańsk
Χάρτης
Gdańsk Airport
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Γκντανσκ

Gdańsk Główny
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Γκντανσκ

Rebiechowo
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ριέκα Γκντανσκ
Αναζήτηση διαμονής στο Γκντανσκ

Λεωφορείο Ριέκα Γκντανσκ

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ριέκα-Γκντανσκ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ριέκα και Γκντανσκ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ριέκα-Γκντανσκ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Ριέκα Γκντανσκ

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ριέκα Γκντανσκ

Τρένα Ριέκα Γκντανσκ

Τα τρένα μεταξύ Ριέκα και Γκντανσκ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ριέκα προς το Γκντανσκ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ριέκα προς το Γκντανσκ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Ριέκα προς Γκντανσκ

PKP Intercity
PKP Intercity
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ριέκα Γκντανσκ

Πτήσεις Ριέκα Γκντανσκ

Αεροπορικές εταιρείες Ριέκα Γκντανσκ

OLT Express
OLT Express
EuroLot
EuroLot
Αναζήτηση για πτήσεις Ριέκα Γκντανσκ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης