Προτεινόμενη διαδρομή
Γκντανσκ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ντουμπρόβνικ με αεροπορικά, λεωφορείο
Ντουμπρόβνικ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γκντανσκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά, Carpooling για Βαρσοβία
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Ντουμπρόβνικ
Ντουμπρόβνικ
Δείτε τιμές
Γκντανσκ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Κρακοβία
Κρακοβία
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Ντουμπρόβνικ
Ντουμπρόβνικ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γκντανσκ στο Ντουμπρόβνικ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γκντανσκ από το Ντουμπρόβνικ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γκντανσκ στο Ντουμπρόβνικ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γκντανσκ και Ντουμπρόβνικ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (PKP Intercity, FlixBus, LEO Express, EuroLot ή OLT Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γκντανσκ και Ντουμπρόβνικ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γκντανσκ - Ντουμπρόβνικ.

Για το ταξίδι σας από το Γκντανσκ στο Ντουμπρόβνικ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Γκντανσκ προς Ντουμπρόβνικ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γκντανσκ στο Ντουμπρόβνικ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γκντανσκ Ντουμπρόβνικ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γκντανσκ - Ντουμπρόβνικ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Γκντανσκ Ντουμπρόβνικ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γκντανσκ με το Ντουμπρόβνικ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ντουμπρόβνικ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γκντανσκ στο Ντουμπρόβνικ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γκντανσκ Ντουμπρόβνικ

Πόλη αναχώρησης
Γκντανσκ
Πολωνία
Πόλη προορισμού
Ντουμπρόβνικ
Κροατία
Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα
Απόσταση
1303 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκντανσκ Ντουμπρόβνικ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντουμπρόβνικ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκντανσκ στο Ντουμπρόβνικ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκντανσκ στο Ντουμπρόβνικ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γκντανσκ και Ντουμπρόβνικ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η PKP Intercity, FlixBus, LEO Express, EuroLot ή OLT Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γκντανσκ και Ντουμπρόβνικ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γκντανσκ και Ντουμπρόβνικ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γκντανσκ στο Ντουμπρόβνικ;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Γκντανσκ προς το Ντουμπρόβνικ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γκντανσκ-Ντουμπρόβνικ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γκντανσκ στο Ντουμπρόβνικ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Γκντανσκ και Ντουμπρόβνικ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Γκντανσκ-Ντουμπρόβνικ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γκντανσκ προς το Ντουμπρόβνικ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Γκντανσκ και Ντουμπρόβνικ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1303 km μεταξύ Γκντανσκ και Ντουμπρόβνικ.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ντουμπρόβνικ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Γκντανσκ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γκντανσκ; Πού θα φτάσω στο Ντουμπρόβνικ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γκντανσκ

Gdańsk
Χάρτης
Gdańsk Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Γκντανσκ

Gdańsk Główny
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Γκντανσκ

Rebiechowo
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ντουμπρόβνικ

Dubrovnik
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ντουμπρόβνικ

Dubrovnik
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκντανσκ Ντουμπρόβνικ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντουμπρόβνικ

Λεωφορείο Γκντανσκ Ντουμπρόβνικ

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Γκντανσκ-Ντουμπρόβνικ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Γκντανσκ και Ντουμπρόβνικ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ντουμπρόβνικ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Γκντανσκ από Ντουμπρόβνικ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ντουμπρόβνικ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Γκντανσκ Ντουμπρόβνικ

FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γκντανσκ Ντουμπρόβνικ

Τρένα Γκντανσκ Ντουμπρόβνικ

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Γκντανσκ προς το Ντουμπρόβνικ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Γκντανσκ στο Ντουμπρόβνικ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ντουμπρόβνικ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Γκντανσκ προς το Ντουμπρόβνικ, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Γκντανσκ προς Ντουμπρόβνικ

PKP Intercity
PKP Intercity
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γκντανσκ Ντουμπρόβνικ

Πτήσεις Γκντανσκ Ντουμπρόβνικ

Αεροπορικές εταιρείες Γκντανσκ Ντουμπρόβνικ

EuroLot
EuroLot
OLT Express
OLT Express
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Γκντανσκ Ντουμπρόβνικ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης