Προτεινόμενη διαδρομή
Ρέτζιο Καλάμπρια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο για Ζυρίχη
Ζυρίχη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Locarno
Locarno
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρέτζιο Καλάμπρια
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά για Ζυρίχη
Ζυρίχη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Locarno
Locarno
Δείτε τιμές
Ρέτζιο Καλάμπρια
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με τρένο για Locarno
Locarno
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Locarno;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ρέτζιο Καλάμπρια από το Locarno και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Locarno, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Locarno, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SBB CFF FFS, Trenord, Trenitalia, Eurolines CH ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Locarno, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ρέτζιο Καλάμπρια - Locarno.

Για το ταξίδι σας από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Locarno, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ρέτζιο Καλάμπρια Locarno με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Locarno είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ρέτζιο Καλάμπρια προς Locarno

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Locarno, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ρέτζιο Καλάμπρια Locarno με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ρέτζιο Καλάμπρια - Locarno είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ρέτζιο Καλάμπρια Locarno

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ρέτζιο Καλάμπρια με το Locarno, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Locarno σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Locarno για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ρέτζιο Καλάμπρια Locarno

Πόλη αναχώρησης
Ρέτζιο Καλάμπρια
Ιταλία
Καλαβρία
Πόλη προορισμού
Locarno
Ελβετία
Απόσταση
1058 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρέτζιο Καλάμπρια Locarno
Αναζήτηση διαμονής στο Locarno
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Locarno με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Locarno με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Locarno που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SBB CFF FFS, Trenord, Trenitalia, Eurolines CH ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Locarno με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Locarno

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Locarno;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Locarno, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Locarno είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Locarno (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Ρέτζιο Καλάμπρια-Locarno μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Locarno είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Locarno για να καλύψουν την απόσταση των 1058 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Locarno;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Άνεση Το πλοίο Ρέτζιο Καλάμπρια-Locarno προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Locarno από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Locarno μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Locarno μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Locarno.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Locarno;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Locarno είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Locarno προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ρέτζιο Καλάμπρια-Locarno μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ρέτζιο Καλάμπρια - Locarno μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Locarno;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Locarno είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1058 km μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Locarno.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Locarno, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Locarno πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ρέτζιο Καλάμπρια νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Locarno μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Ρέτζιο Καλάμπρια; Πού θα φτάσω στο Locarno;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ρέτζιο Καλάμπρια

Reggio Calabria
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ρέτζιο Καλάμπρια

Reggio Calabria Centrale
Χάρτης
Reggio Calabria Lido
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ρέτζιο Καλάμπρια

Tito Menniti
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Locarno

Locarno NLM
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Locarno

Locarno
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρέτζιο Καλάμπρια Locarno
Αναζήτηση διαμονής στο Locarno

Πλοία Ρέτζιο Καλάμπρια Locarno

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Locarno, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Locarno. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ρέτζιο Καλάμπρια για το Locarno μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρέτζιο Καλάμπρια - Locarno στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Locarno. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Locarno και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Locarno με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Ρέτζιο Καλάμπρια Locarno

Navigazione Laghi
Navigazione Laghi
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρέτζιο Καλάμπρια Locarno

Λεωφορείο Ρέτζιο Καλάμπρια Locarno

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ρέτζιο Καλάμπρια από Locarno ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Locarno, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Locarno συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Locarno για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ρέτζιο Καλάμπρια-Locarno συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Locarno προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Ρέτζιο Καλάμπρια Locarno

Eurolines CH
Eurolines CH
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ρέτζιο Καλάμπρια Locarno

Τρένα Ρέτζιο Καλάμπρια Locarno

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Locarno μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Locarno εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Locarno είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Locarno. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Locarno.

Τα τρένα μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Locarno είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Ρέτζιο Καλάμπρια προς Locarno

SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Trenord
Trenord
Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ρέτζιο Καλάμπρια Locarno

Πτήσεις Ρέτζιο Καλάμπρια Locarno

Αεροπορικές εταιρείες Ρέτζιο Καλάμπρια Locarno

Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Ρέτζιο Καλάμπρια Locarno

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης