Προτεινόμενη διαδρομή
Ρέτζιο Καλάμπρια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Παλέρμο με λεωφορείο
Παλέρμο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρέτζιο Καλάμπρια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μεσίνα
Μεσίνα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Παλέρμο
Παλέρμο
Δείτε τιμές
Ρέτζιο Καλάμπρια
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Villa San Giovanni
Villa San Giovanni
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Παλέρμο
Παλέρμο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Παλέρμο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ρέτζιο Καλάμπρια από το Παλέρμο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Παλέρμο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Παλέρμο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Trenitalia, Liberty Lines ή Meridiano Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Παλέρμο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ρέτζιο Καλάμπρια - Παλέρμο.

Για το ταξίδι σας από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Παλέρμο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ρέτζιο Καλάμπρια Παλέρμο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Παλέρμο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ρέτζιο Καλάμπρια προς Παλέρμο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Παλέρμο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ρέτζιο Καλάμπρια Παλέρμο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ρέτζιο Καλάμπρια - Παλέρμο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ρέτζιο Καλάμπρια Παλέρμο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Παλέρμο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Παλέρμο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ρέτζιο Καλάμπρια είτε στο Παλέρμο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Παλέρμο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ρέτζιο Καλάμπρια Παλέρμο

Πόλη αναχώρησης
Ρέτζιο Καλάμπρια
Ιταλία
Καλαβρία
Πόλη προορισμού
Παλέρμο
Ιταλία
Σικελία
Απόσταση
200 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρέτζιο Καλάμπρια Παλέρμο
Αναζήτηση διαμονής στο Παλέρμο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Παλέρμο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Παλέρμο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Παλέρμο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Trenitalia, Liberty Lines ή Meridiano Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Παλέρμο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Παλέρμο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Παλέρμο;
Άνεση Το πλοίο Ρέτζιο Καλάμπρια-Παλέρμο προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Παλέρμο από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Παλέρμο αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Παλέρμο μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Παλέρμο.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Παλέρμο μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Παλέρμο.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Παλέρμο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Παλέρμο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Παλέρμο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ρέτζιο Καλάμπρια-Παλέρμο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ρέτζιο Καλάμπρια - Παλέρμο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Παλέρμο;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Παλέρμο είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Παλέρμο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Παλέρμο μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Ρέτζιο Καλάμπρια Παλέρμο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Παλέρμο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Παλέρμο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Παλέρμο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Παλέρμο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Ρέτζιο Καλάμπρια-Παλέρμο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Παλέρμο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Παλέρμο για να καλύψουν την απόσταση των 200 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ρέτζιο Καλάμπρια; Πού θα φτάσω στο Παλέρμο;

Λιμένες αναχώρησης στο Ρέτζιο Καλάμπρια

Reggio di Calabria
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ρέτζιο Καλάμπρια

Reggio Calabria
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ρέτζιο Καλάμπρια

Reggio Calabria Centrale
Χάρτης
Reggio Calabria Lido
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Παλέρμο

Palermo (Sicily)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Παλέρμο

Palermo Centrale
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρέτζιο Καλάμπρια Παλέρμο
Αναζήτηση διαμονής στο Παλέρμο

Πλοία Ρέτζιο Καλάμπρια Παλέρμο

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Παλέρμο, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Παλέρμο και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Παλέρμο, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Παλέρμο, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ρέτζιο Καλάμπρια για το Παλέρμο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρέτζιο Καλάμπρια - Παλέρμο στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Ρέτζιο Καλάμπρια Παλέρμο

Liberty Lines
Liberty Lines
Meridiano Lines
Meridiano Lines
Metromare
Metromare
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρέτζιο Καλάμπρια Παλέρμο

Λεωφορείο Ρέτζιο Καλάμπρια Παλέρμο

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ρέτζιο Καλάμπρια-Παλέρμο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ρέτζιο Καλάμπρια-Παλέρμο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ρέτζιο Καλάμπρια προς Παλέρμο στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Παλέρμο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Παλέρμο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Παλέρμο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Ρέτζιο Καλάμπρια Παλέρμο

FlixBus
FlixBus
Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ρέτζιο Καλάμπρια Παλέρμο

Τρένα Ρέτζιο Καλάμπρια Παλέρμο

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Παλέρμο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Παλέρμο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Παλέρμο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Παλέρμο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Ρέτζιο Καλάμπρια προς Παλέρμο

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ρέτζιο Καλάμπρια Παλέρμο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ρέτζιο Καλάμπρια Παλέρμο

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Ρέτζιο Καλάμπρια Παλέρμο για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Παλέρμο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ρέτζιο Καλάμπρια προς Παλέρμο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Παλέρμο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ρέτζιο Καλάμπρια Παλέρμο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ρέτζιο Καλάμπρια Παλέρμο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης