Προτεινόμενη διαδρομή
Πόρτσμουθ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με τρένο για Ξάνθη
Ξάνθη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πόρτσμουθ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με τρένο για Ξάνθη
Ξάνθη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πόρτσμουθ στο Ξάνθη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πόρτσμουθ από το Ξάνθη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πόρτσμουθ στο Ξάνθη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πόρτσμουθ και Ξάνθη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Train, Southern Railways, South West Trains, National Express ή Easyjet), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πόρτσμουθ και Ξάνθη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πόρτσμουθ - Ξάνθη.

Για το ταξίδι σας από το Πόρτσμουθ στο Ξάνθη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πόρτσμουθ προς Ξάνθη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πόρτσμουθ στο Ξάνθη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πόρτσμουθ Ξάνθη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πόρτσμουθ - Ξάνθη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πόρτσμουθ Ξάνθη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πόρτσμουθ με το Ξάνθη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ξάνθη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πόρτσμουθ στο Ξάνθη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πόρτσμουθ Ξάνθη

Πόλη αναχώρησης
Πόρτσμουθ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Ξάνθη
Ελλάδα
Απόσταση
2260 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πόρτσμουθ Ξάνθη
Αναζήτηση διαμονής στο Ξάνθη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πόρτσμουθ στο Ξάνθη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πόρτσμουθ στο Ξάνθη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πόρτσμουθ και Ξάνθη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Train, Southern Railways, South West Trains, National Express ή Easyjet, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πόρτσμουθ και Ξάνθη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πόρτσμουθ και Ξάνθη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πόρτσμουθ στο Ξάνθη;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Πόρτσμουθ και Ξάνθη προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Πόρτσμουθ προς το Ξάνθη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πόρτσμουθ-Ξάνθη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πόρτσμουθ - Ξάνθη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πόρτσμουθ στο Ξάνθη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πόρτσμουθ και Ξάνθη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πόρτσμουθ προς το Ξάνθη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ξάνθη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Πόρτσμουθ-Ξάνθη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πόρτσμουθ προς το Ξάνθη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ξάνθη για να καλύψουν την απόσταση των 2260 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πόρτσμουθ προς το Ξάνθη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πόρτσμουθ και Ξάνθη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2260 km μεταξύ Πόρτσμουθ και Ξάνθη.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πόρτσμουθ προς το Ξάνθη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ξάνθη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Πόρτσμουθ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Πόρτσμουθ προς το Ξάνθη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Πόρτσμουθ; Πού θα φτάσω στο Ξάνθη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πόρτσμουθ

Portsmouth
Χάρτης
Southsea
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Πόρτσμουθ

Fratton
Χάρτης
Portsmouth & Southsea
Χάρτης
Portsmouth Harbour
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ξάνθη

Xanthi / Ξάνθη
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πόρτσμουθ Ξάνθη
Αναζήτηση διαμονής στο Ξάνθη

Λεωφορείο Πόρτσμουθ Ξάνθη

Τα λεωφορεία μεταξύ Πόρτσμουθ και Ξάνθη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Πόρτσμουθ από Ξάνθη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ξάνθη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Πόρτσμουθ-Ξάνθη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Πόρτσμουθ-Ξάνθη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Πόρτσμουθ Ξάνθη

National Express
National Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πόρτσμουθ Ξάνθη

Τρένα Πόρτσμουθ Ξάνθη

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Πόρτσμουθ στο Ξάνθη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Πόρτσμουθ και Ξάνθη.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Πόρτσμουθ προς το Ξάνθη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Πόρτσμουθ προς το Ξάνθη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πόρτσμουθ προς το Ξάνθη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Πόρτσμουθ προς Ξάνθη

Hellenic Train
Hellenic Train
Southern Railways
Southern Railways
South West Trains
South West Trains
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πόρτσμουθ Ξάνθη

Πτήσεις Πόρτσμουθ Ξάνθη

Αεροπορικές εταιρείες Πόρτσμουθ Ξάνθη

Easyjet
Easyjet
Aegean Airlines
Aegean Airlines
British Airways
British Airways
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Πόρτσμουθ Ξάνθη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης