Προτεινόμενη διαδρομή
Πουατιέ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μπορντώ
Μπορντώ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Φάρο
Φάρο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πουατιέ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Φάρο
Φάρο
Δείτε τιμές
Πουατιέ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Λισσαβώνα
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Φάρο
Φάρο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πουατιέ στο Φάρο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πουατιέ από το Φάρο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πουατιέ στο Φάρο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πουατιέ και Φάρο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, Comboios de Portugal CP, Blablabus, FlixBus ή Eurolines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πουατιέ και Φάρο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πουατιέ - Φάρο.

Για το ταξίδι σας από το Πουατιέ στο Φάρο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πουατιέ προς Φάρο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πουατιέ στο Φάρο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πουατιέ Φάρο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πουατιέ - Φάρο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πουατιέ Φάρο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πουατιέ με το Φάρο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Φάρο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πουατιέ στο Φάρο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πουατιέ Φάρο

Πόλη αναχώρησης
Πουατιέ
Γαλλία
Πουατού-Σαρέντ
Πόλη προορισμού
Φάρο
Πορτογαλία
Απόσταση
1265 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πουατιέ Φάρο
Αναζήτηση διαμονής στο Φάρο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πουατιέ στο Φάρο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πουατιέ στο Φάρο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πουατιέ και Φάρο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, Comboios de Portugal CP, Blablabus, FlixBus ή Eurolines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πουατιέ και Φάρο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πουατιέ και Φάρο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πουατιέ στο Φάρο;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Πουατιέ προς το Φάρο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Πουατιέ ή του Φάρο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πουατιέ-Φάρο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πουατιέ - Φάρο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πουατιέ προς το Φάρο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πουατιέ και Φάρο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1265 km μεταξύ Πουατιέ και Φάρο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πουατιέ προς το Φάρο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Φάρο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Πουατιέ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Πουατιέ Φάρο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πουατιέ στο Φάρο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πουατιέ και Φάρο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Πουατιέ και Φάρο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Πουατιέ-Φάρο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πουατιέ προς το Φάρο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Φάρο για να καλύψουν την απόσταση των 1265 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πουατιέ; Πού θα φτάσω στο Φάρο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πουατιέ

Poitiers
Χάρτης
Poitiers
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Πουατιέ

Poitiers
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Φάρο

Faro - Av. da Republica
Χάρτης
Faro - Aeroporto
Χάρτης
Faro
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Φάρο

Faro
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Φάρο

Faro
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πουατιέ Φάρο
Αναζήτηση διαμονής στο Φάρο

Λεωφορείο Πουατιέ Φάρο

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πουατιέ και Φάρο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Φάρο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Πουατιέ-Φάρο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Πουατιέ προς Φάρο στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Πουατιέ και Φάρο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Πουατιέ και Φάρο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Πουατιέ Φάρο

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Rede Expressos
Rede Expressos
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πουατιέ Φάρο

Τρένα Πουατιέ Φάρο

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πουατιέ στο Φάρο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Φάρο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Πουατιέ στο Φάρο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Πουατιέ και Φάρο.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Πουατιέ προς το Φάρο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πουατιέ προς το Φάρο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Πουατιέ προς Φάρο

SNCF
SNCF
Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πουατιέ Φάρο

Πτήσεις Πουατιέ Φάρο

Αεροπορικές εταιρείες Πουατιέ Φάρο

Iberia
Iberia
TAP Portugal
TAP Portugal
Volotea
Volotea
Αναζήτηση για πτήσεις Πουατιέ Φάρο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης