Πορτιμάο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Φάρο με Carpooling, λεωφορείο, τρένο
Φάρο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πορτιμάο στο Φάρο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πορτιμάο από το Φάρο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πορτιμάο στο Φάρο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πορτιμάο και Φάρο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Comboios de Portugal CP, Eva Bus, Rede Expressos, Blablabus ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πορτιμάο και Φάρο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πορτιμάο - Φάρο.

Για το ταξίδι σας από το Πορτιμάο στο Φάρο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πορτιμάο προς Φάρο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πορτιμάο στο Φάρο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πορτιμάο Φάρο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πορτιμάο - Φάρο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Πορτιμάο Φάρο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Πορτιμάο και Φάρο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Φάρο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Πορτιμάο είτε στο Φάρο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πορτιμάο στο Φάρο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πορτιμάο Φάρο

Πόλη αναχώρησης
Πορτιμάο
Πορτογαλία
Αλγκάρβε
Πόλη προορισμού
Φάρο
Πορτογαλία
Απόσταση
55 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, λεωφορείο και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Πορτιμάο Φάρο
Αναζήτηση διαμονής στο Φάρο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πορτιμάο στο Φάρο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πορτιμάο στο Φάρο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πορτιμάο και Φάρο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Comboios de Portugal CP, Eva Bus, Rede Expressos, Blablabus ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πορτιμάο και Φάρο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πορτιμάο και Φάρο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Πορτιμάο στο Φάρο;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Πορτιμάο και Φάρο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Πορτιμάο προς το Φάρο.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Πορτιμάο Φάρο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Πορτιμάο στο Φάρο.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πορτιμάο στο Φάρο;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Πορτιμάο προς το Φάρο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Πορτιμάο ή του Φάρο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πορτιμάο-Φάρο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πορτιμάο - Φάρο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πορτιμάο στο Φάρο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Πορτιμάο και Φάρο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πορτιμάο και Φάρο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Πορτιμάο-Φάρο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πορτιμάο προς το Φάρο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Φάρο για να καλύψουν την απόσταση των 55 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πορτιμάο; Πού θα φτάσω στο Φάρο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πορτιμάο

Portimao
Χάρτης
Portimão - Rua do Moinho
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Πορτιμάο

Portimão
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Φάρο

Faro
Χάρτης
Faro - Aeroporto
Χάρτης
Faro - Av. da Republica
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Φάρο

Faro
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πορτιμάο Φάρο
Αναζήτηση διαμονής στο Φάρο

Λεωφορείο Πορτιμάο Φάρο

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Πορτιμάο-Φάρο συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πορτιμάο και Φάρο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Φάρο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Πορτιμάο-Φάρο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Πορτιμάο και Φάρο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Πορτιμάο Φάρο

Eva Bus
Eva Bus
Rede Expressos
Rede Expressos
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πορτιμάο Φάρο

Τρένα Πορτιμάο Φάρο

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Πορτιμάο προς το Φάρο, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πορτιμάο στο Φάρο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Φάρο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πορτιμάο προς το Φάρο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Πορτιμάο στο Φάρο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Πορτιμάο και Φάρο.

Εταιρείες τρένων από Πορτιμάο προς Φάρο

Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πορτιμάο Φάρο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Πορτιμάο Φάρο

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Πορτιμάο στο Φάρο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Πορτιμάο προς Φάρο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Πορτιμάο Φάρο για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Πορτιμάο και Φάρο εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Πορτιμάο Φάρο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Πορτιμάο Φάρο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης