Προτεινόμενη διαδρομή
Ποντγκόριτσα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρώμη με αεροπορικά
Ρώμη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ποντγκόριτσα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λουμπλιάνα
Λουμπλιάνα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Δείτε τιμές
Ποντγκόριτσα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ζάγκρεμπ
Ζάγκρεμπ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Ρώμη
Ρώμη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ποντγκόριτσα στο Ρώμη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ποντγκόριτσα από το Ρώμη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ποντγκόριτσα στο Ρώμη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ποντγκόριτσα και Ρώμη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Croatia Airlines, Alitalia, Air Serbia ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ποντγκόριτσα και Ρώμη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ποντγκόριτσα - Ρώμη.

Για το ταξίδι σας από το Ποντγκόριτσα στο Ρώμη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ποντγκόριτσα προς Ρώμη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ποντγκόριτσα στο Ρώμη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Ποντγκόριτσα Ρώμη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ποντγκόριτσα με το Ρώμη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ρώμη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ποντγκόριτσα Ρώμη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ποντγκόριτσα και Ρώμη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ρώμη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ποντγκόριτσα είτε στο Ρώμη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ποντγκόριτσα στο Ρώμη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ποντγκόριτσα Ρώμη

Πόλη αναχώρησης
Ποντγκόριτσα
Μαυροβούνιο
Πόλη προορισμού
Ρώμη
Ιταλία
Λάτιο
Απόσταση
562 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ποντγκόριτσα Ρώμη
Αναζήτηση διαμονής στο Ρώμη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ποντγκόριτσα στο Ρώμη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ποντγκόριτσα στο Ρώμη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ποντγκόριτσα και Ρώμη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Croatia Airlines, Alitalia, Air Serbia ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ποντγκόριτσα και Ρώμη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ποντγκόριτσα και Ρώμη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ποντγκόριτσα στο Ρώμη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ποντγκόριτσα προς το Ρώμη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ρώμη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Ποντγκόριτσα-Ρώμη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ποντγκόριτσα προς το Ρώμη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ποντγκόριτσα και Ρώμη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 562 km μεταξύ Ποντγκόριτσα και Ρώμη.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ποντγκόριτσα προς το Ρώμη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ποντγκόριτσα στο Ρώμη;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Ποντγκόριτσα στο Ρώμη είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ποντγκόριτσα προς το Ρώμη μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ποντγκόριτσα; Πού θα φτάσω στο Ρώμη;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ποντγκόριτσα

Golubovci
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ρώμη

Roma Tiburtina
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ρώμη

Fiumicino
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ποντγκόριτσα Ρώμη
Αναζήτηση διαμονής στο Ρώμη

Λεωφορείο Ποντγκόριτσα Ρώμη

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ποντγκόριτσα και Ρώμη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ποντγκόριτσα-Ρώμη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ποντγκόριτσα-Ρώμη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Ποντγκόριτσα Ρώμη

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ποντγκόριτσα Ρώμη

Πτήσεις Ποντγκόριτσα Ρώμη

Αεροπορικές εταιρείες Ποντγκόριτσα Ρώμη

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Alitalia
Alitalia
Air Serbia
Air Serbia
Wizzair
Wizzair
Easyjet
Easyjet
Montenegro Airlines
Montenegro Airlines
Adria Airways
Adria Airways
Αναζήτηση για πτήσεις Ποντγκόριτσα Ρώμη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ποντγκόριτσα Ρώμη

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ποντγκόριτσα και Ρώμη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ποντγκόριτσα στο Ρώμη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ποντγκόριτσα προς Ρώμη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ποντγκόριτσα Ρώμη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ποντγκόριτσα Ρώμη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης