Προτεινόμενη διαδρομή
Παρίσι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο για Μάντσεστερ
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Σέφιλντ
Σέφιλντ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Παρίσι
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, αεροπορικά για Μπέρμιγχαμ
Μπέρμιγχαμ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Σέφιλντ
Σέφιλντ
Δείτε τιμές
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο, αεροπορικά για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Σέφιλντ
Σέφιλντ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Παρίσι στο Σέφιλντ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Παρίσι από το Σέφιλντ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Παρίσι στο Σέφιλντ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Παρίσι και Σέφιλντ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CrossCountry, East Midlands Trains, First TransPennine Express, National Express ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Παρίσι και Σέφιλντ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Παρίσι - Σέφιλντ.

Για το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Σέφιλντ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Παρίσι προς Σέφιλντ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Παρίσι στο Σέφιλντ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Παρίσι Σέφιλντ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Παρίσι - Σέφιλντ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Παρίσι Σέφιλντ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Παρίσι με το Σέφιλντ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σέφιλντ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Παρίσι Σέφιλντ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Παρίσι και Σέφιλντ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Σέφιλντ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Παρίσι είτε στο Σέφιλντ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Παρίσι στο Σέφιλντ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Παρίσι Σέφιλντ

Πόλη αναχώρησης
Παρίσι
Γαλλία
Île-de-France
Πόλη προορισμού
Σέφιλντ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
569 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Παρίσι Σέφιλντ
Αναζήτηση διαμονής στο Σέφιλντ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Σέφιλντ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Σέφιλντ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Παρίσι και Σέφιλντ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CrossCountry, East Midlands Trains, First TransPennine Express, National Express ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Παρίσι και Σέφιλντ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Παρίσι και Σέφιλντ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Παρίσι στο Σέφιλντ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Παρίσι και Σέφιλντ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Παρίσι-Σέφιλντ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Παρίσι-Σέφιλντ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Παρίσι - Σέφιλντ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Παρίσι στο Σέφιλντ;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Παρίσι προς το Σέφιλντ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Παρίσι προς το Σέφιλντ.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Παρίσι στο Σέφιλντ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Παρίσι προς το Σέφιλντ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Παρίσι και Σέφιλντ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 569 km μεταξύ Παρίσι και Σέφιλντ.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Παρίσι προς το Σέφιλντ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Παρίσι προς το Σέφιλντ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Παρίσι Σέφιλντ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Παρίσι στο Σέφιλντ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Παρίσι προς το Σέφιλντ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Σέφιλντ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Παρίσι και Σέφιλντ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Παρίσι-Σέφιλντ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Παρίσι προς το Σέφιλντ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Σέφιλντ για να καλύψουν την απόσταση των 569 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Παρίσι; Πού θα φτάσω στο Σέφιλντ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Παρίσι

Paris Quai de Bercy
Χάρτης
Paris Galliéni
Χάρτης
Bibliothèque François Mitterrand
Χάρτης
Paris Marne La Vallée
Χάρτης
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Παρίσι

Paris-Nord
Χάρτης
Marne-la-Vallée-Chessy
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Παρίσι

Paris Charles De Gaulle
Χάρτης
Paris Orly
Χάρτης
Beauvais-Tille
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Σέφιλντ

Sheffield
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Σέφιλντ

Sheffield
Χάρτης
Dore & Totley
Χάρτης
Meadowhall
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Παρίσι Σέφιλντ
Αναζήτηση διαμονής στο Σέφιλντ

Λεωφορείο Παρίσι Σέφιλντ

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Παρίσι από Σέφιλντ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Σέφιλντ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Παρίσι και Σέφιλντ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Σέφιλντ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Παρίσι-Σέφιλντ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Παρίσι-Σέφιλντ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Παρίσι προς Σέφιλντ στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Παρίσι Σέφιλντ

National Express
National Express
FlixBus
FlixBus
MegaBus
MegaBus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Παρίσι Σέφιλντ

Τρένα Παρίσι Σέφιλντ

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Παρίσι προς το Σέφιλντ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Παρίσι στο Σέφιλντ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Σέφιλντ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Παρίσι προς το Σέφιλντ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Παρίσι προς το Σέφιλντ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Παρίσι προς Σέφιλντ

CrossCountry
CrossCountry
East Midlands Trains
East Midlands Trains
First TransPennine Express
First TransPennine Express
Northern Rail
Northern Rail
Eurostar
Eurostar
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Παρίσι Σέφιλντ

Πτήσεις Παρίσι Σέφιλντ

Αεροπορικές εταιρείες Παρίσι Σέφιλντ

Air France
Air France
FlyBE
FlyBE
Easyjet
Easyjet
Vueling Airlines
Vueling Airlines
British Airways
British Airways
Transavia.com France
Transavia.com France
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Παρίσι Σέφιλντ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Παρίσι Σέφιλντ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Παρίσι και Σέφιλντ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Παρίσι Σέφιλντ για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Παρίσι Σέφιλντ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Παρίσι Σέφιλντ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης