Προτεινόμενη διαδρομή
Παρίσι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λίβερπουλ με αεροπορικά, λεωφορείο
Λίβερπουλ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Παρίσι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο για Μάντσεστερ
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Λίβερπουλ
Λίβερπουλ
Δείτε τιμές
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, αεροπορικά για Μπέρμιγχαμ
Μπέρμιγχαμ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Λίβερπουλ
Λίβερπουλ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Παρίσι στο Λίβερπουλ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Παρίσι από το Λίβερπουλ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Παρίσι στο Λίβερπουλ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Παρίσι και Λίβερπουλ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (London Midland, East Midlands Trains, First TransPennine Express, FlixBus ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Παρίσι και Λίβερπουλ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Παρίσι - Λίβερπουλ.

Για το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Λίβερπουλ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Παρίσι προς Λίβερπουλ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Παρίσι στο Λίβερπουλ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Παρίσι Λίβερπουλ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Παρίσι - Λίβερπουλ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Παρίσι Λίβερπουλ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Παρίσι με το Λίβερπουλ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λίβερπουλ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Παρίσι Λίβερπουλ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Παρίσι και Λίβερπουλ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Λίβερπουλ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Παρίσι είτε στο Λίβερπουλ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Παρίσι στο Λίβερπουλ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Παρίσι Λίβερπουλ

Πόλη αναχώρησης
Παρίσι
Γαλλία
Île-de-France
Πόλη προορισμού
Λίβερπουλ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
628 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Παρίσι Λίβερπουλ
Αναζήτηση διαμονής στο Λίβερπουλ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Λίβερπουλ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Λίβερπουλ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Παρίσι και Λίβερπουλ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η London Midland, East Midlands Trains, First TransPennine Express, FlixBus ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Παρίσι και Λίβερπουλ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Παρίσι και Λίβερπουλ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Παρίσι στο Λίβερπουλ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Παρίσι και Λίβερπουλ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Παρίσι-Λίβερπουλ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Παρίσι προς το Λίβερπουλ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Παρίσι και Λίβερπουλ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 628 km μεταξύ Παρίσι και Λίβερπουλ.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Παρίσι Λίβερπουλ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Παρίσι στο Λίβερπουλ;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Παρίσι στο Λίβερπουλ είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Παρίσι προς το Λίβερπουλ μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Παρίσι στο Λίβερπουλ;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Παρίσι προς το Λίβερπουλ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Παρίσι-Λίβερπουλ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Παρίσι; Πού θα φτάσω στο Λίβερπουλ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Παρίσι

Paris Quai de Bercy
Χάρτης
Paris Galliéni
Χάρτης
Bibliothèque François Mitterrand
Χάρτης
Paris Marne La Vallée
Χάρτης
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Παρίσι

Paris-Nord
Χάρτης
Marne-la-Vallée-Chessy
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Παρίσι

Paris Charles De Gaulle
Χάρτης
Paris Orly
Χάρτης
Beauvais-Tille
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λίβερπουλ

Liverpool
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λίβερπουλ

Liverpool Lime Street
Χάρτης
Liverpool South Parkway
Χάρτης
Broad Green
Χάρτης
Hunts Cross
Χάρτης
Roby
Χάρτης
Wavertree Technology Park
Χάρτης
Halewood
Χάρτης
Mossley Hill
Χάρτης
West Allerton
Χάρτης
Edge Hill
Χάρτης
Kirkby
Χάρτης
None
None

Αεροδρόμια άφιξης στο Λίβερπουλ

Liverpool John Lennon
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Παρίσι Λίβερπουλ
Αναζήτηση διαμονής στο Λίβερπουλ

Λεωφορείο Παρίσι Λίβερπουλ

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Παρίσι και Λίβερπουλ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λίβερπουλ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Παρίσι από Λίβερπουλ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λίβερπουλ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Παρίσι-Λίβερπουλ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Παρίσι Λίβερπουλ

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Παρίσι Λίβερπουλ

Τρένα Παρίσι Λίβερπουλ

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Παρίσι προς το Λίβερπουλ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Παρίσι προς το Λίβερπουλ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Παρίσι προς το Λίβερπουλ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Παρίσι προς Λίβερπουλ

London Midland
London Midland
East Midlands Trains
East Midlands Trains
First TransPennine Express
First TransPennine Express
Northern Rail
Northern Rail
Virgin Trains
Virgin Trains
Eurostar
Eurostar
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Παρίσι Λίβερπουλ

Πτήσεις Παρίσι Λίβερπουλ

Αεροπορικές εταιρείες Παρίσι Λίβερπουλ

Air France
Air France
FlyBE
FlyBE
Easyjet
Easyjet
Vueling Airlines
Vueling Airlines
British Airways
British Airways
Transavia.com France
Transavia.com France
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Παρίσι Λίβερπουλ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Παρίσι Λίβερπουλ

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Παρίσι και Λίβερπουλ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Παρίσι και Λίβερπουλ εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Παρίσι Λίβερπουλ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Παρίσι Λίβερπουλ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης