Προτεινόμενη διαδρομή
Πάδοβα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρέτζιο Καλάμπρια με Carpooling, τρένο, λεωφορείο
Ρέτζιο Καλάμπρια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάδοβα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling για Ρέτζιο Καλάμπρια
Ρέτζιο Καλάμπρια
Δείτε τιμές
Πάδοβα
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Νάπολη
Νάπολη
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο για Ρέτζιο Καλάμπρια
Ρέτζιο Καλάμπρια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πάδοβα στο Ρέτζιο Καλάμπρια;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πάδοβα από το Ρέτζιο Καλάμπρια και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πάδοβα στο Ρέτζιο Καλάμπρια, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πάδοβα και Ρέτζιο Καλάμπρια, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus ή Alitalia), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πάδοβα και Ρέτζιο Καλάμπρια, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πάδοβα - Ρέτζιο Καλάμπρια.

Για το ταξίδι σας από το Πάδοβα στο Ρέτζιο Καλάμπρια, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πάδοβα προς Ρέτζιο Καλάμπρια

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πάδοβα στο Ρέτζιο Καλάμπρια, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πάδοβα Ρέτζιο Καλάμπρια με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πάδοβα - Ρέτζιο Καλάμπρια είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πάδοβα Ρέτζιο Καλάμπρια

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πάδοβα με το Ρέτζιο Καλάμπρια, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ρέτζιο Καλάμπρια σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Πάδοβα Ρέτζιο Καλάμπρια

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Πάδοβα και Ρέτζιο Καλάμπρια είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ρέτζιο Καλάμπρια με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Πάδοβα είτε στο Ρέτζιο Καλάμπρια.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πάδοβα στο Ρέτζιο Καλάμπρια για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πάδοβα Ρέτζιο Καλάμπρια

Πόλη αναχώρησης
Πάδοβα
Ιταλία
Βένετο
Πόλη προορισμού
Ρέτζιο Καλάμπρια
Ιταλία
Καλαβρία
Απόσταση
869 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, τρένο και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάδοβα Ρέτζιο Καλάμπρια
Αναζήτηση διαμονής στο Ρέτζιο Καλάμπρια
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάδοβα στο Ρέτζιο Καλάμπρια με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάδοβα στο Ρέτζιο Καλάμπρια με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πάδοβα και Ρέτζιο Καλάμπρια που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus ή Alitalia, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πάδοβα και Ρέτζιο Καλάμπρια με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πάδοβα και Ρέτζιο Καλάμπρια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πάδοβα στο Ρέτζιο Καλάμπρια;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Πάδοβα προς το Ρέτζιο Καλάμπρια είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Πάδοβα και Ρέτζιο Καλάμπρια προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πάδοβα - Ρέτζιο Καλάμπρια μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πάδοβα-Ρέτζιο Καλάμπρια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πάδοβα στο Ρέτζιο Καλάμπρια;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πάδοβα και Ρέτζιο Καλάμπρια, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πάδοβα προς το Ρέτζιο Καλάμπρια είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ρέτζιο Καλάμπρια (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πάδοβα προς το Ρέτζιο Καλάμπρια είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ρέτζιο Καλάμπρια για να καλύψουν την απόσταση των 869 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Πάδοβα-Ρέτζιο Καλάμπρια μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πάδοβα προς το Ρέτζιο Καλάμπρια;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πάδοβα προς το Ρέτζιο Καλάμπρια, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πάδοβα και Ρέτζιο Καλάμπρια είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 869 km μεταξύ Πάδοβα και Ρέτζιο Καλάμπρια.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ρέτζιο Καλάμπρια πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Πάδοβα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Πάδοβα προς το Ρέτζιο Καλάμπρια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Πάδοβα στο Ρέτζιο Καλάμπρια;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Πάδοβα προς το Ρέτζιο Καλάμπρια είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Πάδοβα στο Ρέτζιο Καλάμπρια είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Πάδοβα προς το Ρέτζιο Καλάμπρια μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πάδοβα; Πού θα φτάσω στο Ρέτζιο Καλάμπρια;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πάδοβα

Padova Autostazione Viale della Pace
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Πάδοβα

Padova
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ρέτζιο Καλάμπρια

Reggio Calabria
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ρέτζιο Καλάμπρια

Reggio Calabria Centrale
Χάρτης
Reggio Calabria Lido
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ρέτζιο Καλάμπρια

Tito Menniti
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάδοβα Ρέτζιο Καλάμπρια
Αναζήτηση διαμονής στο Ρέτζιο Καλάμπρια

Λεωφορείο Πάδοβα Ρέτζιο Καλάμπρια

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Πάδοβα-Ρέτζιο Καλάμπρια, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πάδοβα και Ρέτζιο Καλάμπρια συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ρέτζιο Καλάμπρια για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Πάδοβα-Ρέτζιο Καλάμπρια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Πάδοβα προς Ρέτζιο Καλάμπρια στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Πάδοβα-Ρέτζιο Καλάμπρια. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Πάδοβα Ρέτζιο Καλάμπρια

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πάδοβα Ρέτζιο Καλάμπρια

Τρένα Πάδοβα Ρέτζιο Καλάμπρια

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πάδοβα προς το Ρέτζιο Καλάμπρια τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πάδοβα στο Ρέτζιο Καλάμπρια εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ρέτζιο Καλάμπρια είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Πάδοβα προς το Ρέτζιο Καλάμπρια μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Πάδοβα και Ρέτζιο Καλάμπρια είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Πάδοβα προς Ρέτζιο Καλάμπρια

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πάδοβα Ρέτζιο Καλάμπρια

Πτήσεις Πάδοβα Ρέτζιο Καλάμπρια

Αεροπορικές εταιρείες Πάδοβα Ρέτζιο Καλάμπρια

Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Πάδοβα Ρέτζιο Καλάμπρια

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Πάδοβα Ρέτζιο Καλάμπρια

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Πάδοβα Ρέτζιο Καλάμπρια για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Πάδοβα στο Ρέτζιο Καλάμπρια εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Πάδοβα προς Ρέτζιο Καλάμπρια, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Πάδοβα και Ρέτζιο Καλάμπρια εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πάδοβα και Ρέτζιο Καλάμπρια, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Πάδοβα Ρέτζιο Καλάμπρια

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Πάδοβα Ρέτζιο Καλάμπρια

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης