Προτεινόμενη διαδρομή
Πάδοβα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ζυρίχη
Ζυρίχη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπρίστολ
Μπρίστολ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάδοβα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπρίστολ
Μπρίστολ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πάδοβα στο Μπρίστολ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πάδοβα από το Μπρίστολ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πάδοβα στο Μπρίστολ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πάδοβα και Μπρίστολ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Thello, FlixBus, Eurolines, Blue Islands ή Helvetic Airways), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πάδοβα και Μπρίστολ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πάδοβα - Μπρίστολ.

Για το ταξίδι σας από το Πάδοβα στο Μπρίστολ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πάδοβα προς Μπρίστολ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πάδοβα στο Μπρίστολ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πάδοβα Μπρίστολ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πάδοβα - Μπρίστολ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πάδοβα Μπρίστολ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πάδοβα με το Μπρίστολ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπρίστολ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πάδοβα στο Μπρίστολ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πάδοβα Μπρίστολ

Πόλη αναχώρησης
Πάδοβα
Ιταλία
Βένετο
Πόλη προορισμού
Μπρίστολ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
1258 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάδοβα Μπρίστολ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπρίστολ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάδοβα στο Μπρίστολ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάδοβα στο Μπρίστολ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πάδοβα και Μπρίστολ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Thello, FlixBus, Eurolines, Blue Islands ή Helvetic Airways, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πάδοβα και Μπρίστολ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πάδοβα και Μπρίστολ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πάδοβα προς το Μπρίστολ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πάδοβα προς το Μπρίστολ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πάδοβα και Μπρίστολ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1258 km μεταξύ Πάδοβα και Μπρίστολ.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Πάδοβα Μπρίστολ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Μπρίστολ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Πάδοβα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πάδοβα στο Μπρίστολ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Πάδοβα και Μπρίστολ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Πάδοβα προς το Μπρίστολ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πάδοβα - Μπρίστολ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πάδοβα-Μπρίστολ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πάδοβα στο Μπρίστολ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Πάδοβα και Μπρίστολ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πάδοβα και Μπρίστολ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πάδοβα προς το Μπρίστολ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπρίστολ για να καλύψουν την απόσταση των 1258 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Πάδοβα-Μπρίστολ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πάδοβα; Πού θα φτάσω στο Μπρίστολ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πάδοβα

Padova Autostazione Viale della Pace
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Πάδοβα

Padova
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπρίστολ

Bristol
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάδοβα Μπρίστολ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπρίστολ

Λεωφορείο Πάδοβα Μπρίστολ

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Πάδοβα και Μπρίστολ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πάδοβα και Μπρίστολ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπρίστολ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Πάδοβα-Μπρίστολ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Πάδοβα και Μπρίστολ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Πάδοβα Μπρίστολ

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πάδοβα Μπρίστολ

Τρένα Πάδοβα Μπρίστολ

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Πάδοβα και Μπρίστολ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πάδοβα στο Μπρίστολ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μπρίστολ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πάδοβα προς το Μπρίστολ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Πάδοβα στο Μπρίστολ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Πάδοβα και Μπρίστολ.

Εταιρείες τρένων από Πάδοβα προς Μπρίστολ

Thello
Thello
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πάδοβα Μπρίστολ

Πτήσεις Πάδοβα Μπρίστολ

Αεροπορικές εταιρείες Πάδοβα Μπρίστολ

Blue Islands
Blue Islands
Helvetic Airways
Helvetic Airways
Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Πάδοβα Μπρίστολ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης