Προτεινόμενη διαδρομή
Μπρίστολ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βερόνα με αεροπορικά
Βερόνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπρίστολ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βερόνα
Βερόνα
Δείτε τιμές
Μπρίστολ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ζυρίχη
Ζυρίχη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Βερόνα
Βερόνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπρίστολ στο Βερόνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπρίστολ από το Βερόνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπρίστολ στο Βερόνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπρίστολ και Βερόνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (First Great Western, Thello, FlixBus, National Express ή MegaBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπρίστολ και Βερόνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπρίστολ - Βερόνα.

Για το ταξίδι σας από το Μπρίστολ στο Βερόνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπρίστολ προς Βερόνα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπρίστολ στο Βερόνα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπρίστολ Βερόνα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπρίστολ - Βερόνα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπρίστολ Βερόνα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπρίστολ με το Βερόνα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βερόνα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπρίστολ στο Βερόνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπρίστολ Βερόνα

Πόλη αναχώρησης
Μπρίστολ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Βερόνα
Ιταλία
Βένετο
Απόσταση
1202 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπρίστολ Βερόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Βερόνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπρίστολ στο Βερόνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπρίστολ στο Βερόνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπρίστολ και Βερόνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η First Great Western, Thello, FlixBus, National Express ή MegaBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπρίστολ και Βερόνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπρίστολ και Βερόνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπρίστολ προς το Βερόνα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μπρίστολ προς το Βερόνα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μπρίστολ και Βερόνα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1202 km μεταξύ Μπρίστολ και Βερόνα.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μπρίστολ Βερόνα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μπρίστολ προς το Βερόνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπρίστολ στο Βερόνα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μπρίστολ και Βερόνα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μπρίστολ προς το Βερόνα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βερόνα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μπρίστολ προς το Βερόνα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βερόνα για να καλύψουν την απόσταση των 1202 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπρίστολ-Βερόνα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπρίστολ στο Βερόνα;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Μπρίστολ ή του Βερόνα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Μπρίστολ προς το Βερόνα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μπρίστολ - Βερόνα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπρίστολ-Βερόνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπρίστολ; Πού θα φτάσω στο Βερόνα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπρίστολ

Bristol
Χάρτης
Bristol UWE
Χάρτης
Bristol Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπρίστολ

Bristol Temple Meads
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπρίστολ

Bristol
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βερόνα

Verona
Χάρτης
Verona
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βερόνα

Verona Porta Nuova
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βερόνα

Verona
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπρίστολ Βερόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Βερόνα

Λεωφορείο Μπρίστολ Βερόνα

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μπρίστολ-Βερόνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μπρίστολ προς Βερόνα στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μπρίστολ και Βερόνα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπρίστολ και Βερόνα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Βερόνα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Μπρίστολ-Βερόνα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Μπρίστολ Βερόνα

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπρίστολ Βερόνα

Τρένα Μπρίστολ Βερόνα

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μπρίστολ και Βερόνα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μπρίστολ προς το Βερόνα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μπρίστολ στο Βερόνα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βερόνα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μπρίστολ στο Βερόνα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μπρίστολ και Βερόνα.

Εταιρείες τρένων από Μπρίστολ προς Βερόνα

First Great Western
First Great Western
Thello
Thello
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπρίστολ Βερόνα

Πτήσεις Μπρίστολ Βερόνα

Αεροπορικές εταιρείες Μπρίστολ Βερόνα

Darwin Airline
Darwin Airline
Blue Islands
Blue Islands
Helvetic Airways
Helvetic Airways
Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Ryanair
Ryanair
Air One
Air One
Αναζήτηση για πτήσεις Μπρίστολ Βερόνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης