Προτεινόμενη διαδρομή
Οβιέδο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Νυρεμβέργη
Νυρεμβέργη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Οβιέδο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νυρεμβέργη με λεωφορείο
Νυρεμβέργη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Οβιέδο στο Νυρεμβέργη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Οβιέδο από το Νυρεμβέργη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Οβιέδο στο Νυρεμβέργη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Οβιέδο και Νυρεμβέργη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Blablabus, FlixBus, Blablacar ή Vueling Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Οβιέδο και Νυρεμβέργη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Οβιέδο - Νυρεμβέργη.

Για το ταξίδι σας από το Οβιέδο στο Νυρεμβέργη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Οβιέδο προς Νυρεμβέργη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Οβιέδο στο Νυρεμβέργη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Οβιέδο Νυρεμβέργη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Οβιέδο με το Νυρεμβέργη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Νυρεμβέργη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Οβιέδο στο Νυρεμβέργη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Οβιέδο Νυρεμβέργη

Πόλη αναχώρησης
Οβιέδο
Ισπανία
Πόλη προορισμού
Νυρεμβέργη
Γερμανία
Βαυαρία
Απόσταση
1458 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Οβιέδο Νυρεμβέργη
Αναζήτηση διαμονής στο Νυρεμβέργη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Οβιέδο στο Νυρεμβέργη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Οβιέδο στο Νυρεμβέργη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Οβιέδο και Νυρεμβέργη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Blablabus, FlixBus, Blablacar ή Vueling Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Οβιέδο και Νυρεμβέργη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Οβιέδο και Νυρεμβέργη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Οβιέδο στο Νυρεμβέργη;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Οβιέδο και Νυρεμβέργη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Οβιέδο-Νυρεμβέργη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Οβιέδο προς το Νυρεμβέργη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Οβιέδο και Νυρεμβέργη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1458 km μεταξύ Οβιέδο και Νυρεμβέργη.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Οβιέδο Νυρεμβέργη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Οβιέδο; Πού θα φτάσω στο Νυρεμβέργη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Οβιέδο

Oviedo
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Οβιέδο

Oviedo-Asturias
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Νυρεμβέργη

Nuremberg
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Οβιέδο Νυρεμβέργη
Αναζήτηση διαμονής στο Νυρεμβέργη

Λεωφορείο Οβιέδο Νυρεμβέργη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Οβιέδο-Νυρεμβέργη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Οβιέδο προς Νυρεμβέργη στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Οβιέδο και Νυρεμβέργη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Οβιέδο-Νυρεμβέργη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Οβιέδο Νυρεμβέργη

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Οβιέδο Νυρεμβέργη

Πτήσεις Οβιέδο Νυρεμβέργη

Αεροπορικές εταιρείες Οβιέδο Νυρεμβέργη

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Οβιέδο Νυρεμβέργη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης