Προτεινόμενη διαδρομή
Ντόρτμουντ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Τρόμσο
Τρόμσο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ντόρτμουντ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Όσλο
Όσλο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Τρόμσο
Τρόμσο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ντόρτμουντ στο Τρόμσο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ντόρτμουντ από το Τρόμσο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ντόρτμουντ στο Τρόμσο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ντόρτμουντ και Τρόμσο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ADAC PostBus, FlixBus, Eurolines ή Lufthansa), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ντόρτμουντ και Τρόμσο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ντόρτμουντ - Τρόμσο.

Για το ταξίδι σας από το Ντόρτμουντ στο Τρόμσο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ντόρτμουντ προς Τρόμσο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ντόρτμουντ στο Τρόμσο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ντόρτμουντ Τρόμσο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ντόρτμουντ - Τρόμσο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ντόρτμουντ Τρόμσο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ντόρτμουντ με το Τρόμσο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Τρόμσο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ντόρτμουντ στο Τρόμσο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ντόρτμουντ Τρόμσο

Πόλη αναχώρησης
Ντόρτμουντ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Πόλη προορισμού
Τρόμσο
Νορβηγία
Απόσταση
2105 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντόρτμουντ Τρόμσο
Αναζήτηση διαμονής στο Τρόμσο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντόρτμουντ στο Τρόμσο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντόρτμουντ στο Τρόμσο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ντόρτμουντ και Τρόμσο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ADAC PostBus, FlixBus, Eurolines ή Lufthansa, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ντόρτμουντ και Τρόμσο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ντόρτμουντ και Τρόμσο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ντόρτμουντ στο Τρόμσο;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ντόρτμουντ προς το Τρόμσο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Ντόρτμουντ και Τρόμσο προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ντόρτμουντ-Τρόμσο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ντόρτμουντ - Τρόμσο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ντόρτμουντ προς το Τρόμσο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ντόρτμουντ και Τρόμσο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2105 km μεταξύ Ντόρτμουντ και Τρόμσο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ντόρτμουντ προς το Τρόμσο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Τρόμσο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ντόρτμουντ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ντόρτμουντ Τρόμσο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ντόρτμουντ στο Τρόμσο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ντόρτμουντ και Τρόμσο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ντόρτμουντ και Τρόμσο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Ντόρτμουντ-Τρόμσο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ντόρτμουντ προς το Τρόμσο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Τρόμσο για να καλύψουν την απόσταση των 2105 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ντόρτμουντ; Πού θα φτάσω στο Τρόμσο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ντόρτμουντ

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ντόρτμουντ

Dortmund Hbf
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Τρόμσο

Tromso/Langnes
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντόρτμουντ Τρόμσο
Αναζήτηση διαμονής στο Τρόμσο

Λεωφορείο Ντόρτμουντ Τρόμσο

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ντόρτμουντ-Τρόμσο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ντόρτμουντ προς Τρόμσο στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ντόρτμουντ και Τρόμσο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Τρόμσο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ντόρτμουντ-Τρόμσο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ντόρτμουντ και Τρόμσο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Ντόρτμουντ Τρόμσο

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ντόρτμουντ Τρόμσο

Τρένα Ντόρτμουντ Τρόμσο

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ντόρτμουντ και Τρόμσο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ντόρτμουντ στο Τρόμσο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Τρόμσο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ντόρτμουντ προς το Τρόμσο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ντόρτμουντ προς το Τρόμσο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Ντόρτμουντ προς Τρόμσο

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ντόρτμουντ Τρόμσο

Πτήσεις Ντόρτμουντ Τρόμσο

Αεροπορικές εταιρείες Ντόρτμουντ Τρόμσο

Lufthansa
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Wideroe
Wideroe
Αναζήτηση για πτήσεις Ντόρτμουντ Τρόμσο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης